موسی در برابر حیله جادوگران فرعون دلش لرزید ولی ایمانش کم نشد.
ایمان موسی بود که معجزه کرد.
موسی ثابت کرد ایمان در لحظه سختی معجزه میکند.
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
تاپیک اینجوری نزن الان ی عده میان میگن موسی میخوار بود موسی ساحر بود موسی زن ستیز بود ناعادل بود ب آ ...
هر کس نظری داره.
نمیشه حرف نزد. چون بقیه مخالفن. گاهی سکوت باعث میشه نظرات نادرست بیشتر رواج پیدا کنه
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
تاپیک اینجوری نزن الان ی عده میان میگن موسی میخوار بود موسی ساحر بود موسی زن ستیز بود ناعادل بود ب آ ...
همینا هستن میگن اعتقادات هرکس به خودش مربوطه
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
حالا اون ب کنار، همه علامه شدن، هر چی تو نت درمورد دین هست باور میکنن و اصلا فکر نمیکنن درموردش، بعدشم خیلی سرسختانه میگن همینه. یکی بهم گفت خطبه هشتاد نهج البلاغه، امام علی حرفای زن ستیزانه زده ، تازه اسکرین شاتشو هم گذاشت از نت،،، توی کتاب مهر خورده انتشاراتی موثق نگا کردم دیدم اصن خطبه هشتاد در مورد زن نیست، عکسشو هم گذاشتم،
خلاصه ک هرچیو توجیح میکردم از اون ور یه متن غلط دیگه از نت میاوورد😹😹
حالا اون ب کنار، همه علامه شدن، هر چی تو نت درمورد دین هست باور میکنن و اصلا فکر نمیکنن درموردش، بعد ...
هر چیزی باید اول از عقل انسان بگذره.
گاهی بعضی چیزا بدون فک کردن باور میکنیم. و جبهه سرسختانه در برابرش میگیریم.
من از هر چیزی که جایی بخوانم فقط قسمتهای خوبشو نگه میدارم. بقیه شو میندازم دور
کلا منظورم این بود. که موسی نمیدونست قراره عصاش به چی تبدیل بشه.
موسی هم در برابر جادوی جادو گران اولش ترسید. ولی ایمانش کم نشد.
ایمانش معجزه کرد.
هر لحظه از زندگی با ایمان میشه معجزه دید.
حالا اون ب کنار، همه علامه شدن، هر چی تو نت درمورد دین هست باور میکنن و اصلا فکر نمیکنن درموردش، بعد ...
اره وقتی در مورد اعجاز قران سرچ میکنی اشتباهات قران میاره بینشون وقتی از قران نگاه میکنی میبینی کلا تغییر دادن معنی ایه رو خیلی بد شده وضعیت😔😔