2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 36 پست
بابا ما هنوز یکسال دیع عروسی میکنیم تا اون موقع قشنگ‌یاد میگیرم

من برنج رو خونه خودم یاد گرفتم . سخت نگیر. غذا معمولی نمیش ک. هر کس دستپخت خودشو داره فقط دقت . من هر چی داشتم درست میکردم همون اولین بار عالی شد . تو شامی یا همون کوکو سیب زمینیت دلمه رنده کن. کوکو مرغ رو با سس اینا بزار. سالاد شیرازی اینا طعم دار درست کن کار نداره ک بلدی همه رو اعتماد ب نفست کمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برنج رو خونه خودم یاد گرفتم . سخت نگیر. غذا معمولی نمیش ک. هر کس دستپخت خودشو داره فقط دقت . من ه ...

بابا بلدم این میگ از مامانم یاد بگیر غذاهایی مث فسنجون اینا میگم نت هس میرم تو نت پبدا میکنم دستورشو نمی‌دونم باید بریم مشاوره

ببین منم همین مشکلو داشتم. شوهرم میگفت ا مامان و زن داداشم آشپزی یاد بگیر.

حالا من ۴ سال زندگی دانشجویی داشتم.

۳ سال هم دوران راهنمایی مدرسه شبانه روزی بودم و نظافت اتاق ها و راه پله و ظرف شدن با بچه ها بود.

یبار مادرشوهرم تو دعوام بهم گفت تو هییییچی از خونه داری نمیدونی منم درجوابش گفتم منم خیییلی چیزا میدونم که شما نمیدونی(فوق لیسانس دارم اونا کل خانوادشون دیپلم) 

البته حرف بدی زدم ولی حقش بود. جواب های هوی هستش.

بعد از عروسی شوهرم میگفت تو مگه قبلا آشپزی میکردی دوران دانشجویی؟

گفتم کم در حد ته چین و اینا. گفت خیلی دستپختت خوبه پس چجوریه میگن طرف تا حالا کار نکرده؟

گفتم اونو مادرت نقطه ضعف کرده بود که بتونه تو رو علیه من تحریک کنه. منی که ریاضی به اون سختی رو پیش بردم دیگه یه آشپزی چیه که از پسش برنیام؟

پر رو باش اسی جواب بده

ببین منم همین مشکلو داشتم. شوهرم میگفت ا مامان و زن داداشم آشپزی یاد بگیر. حالا من ۴ سال زندگی دانش ...

رودرو جواب میدم متاسفانه تو اس اون خیلی پروعه 

ب نظرت مشاوره خوبه اگ بیاد بریم

آخه گفته من دیگ نمیخامو از ابن حرفا

بهتر توهم یکم قوی باش بگو من تورو نمیخوام مرد احمقی که نتونه باهام درست حرف بزنه و شعور کافی رو نداره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
 قربونت عزیزم شما برای ازدواجتون مشاوره رفتید

برای ازدواج نه ولی بعد از یه بچه دیگه خیلی مشکلاتمون زیاد شده بود مجبورش کردم بریم و واقعا عالی بود.

خیلی هم مشاور. گرونی نبود ولی برای ما کمک کننده بود و واقعا راضی هستم