2777
2789
عنوان

نامزدم

269 بازدید | 36 پست

خانوما دیشب نامزدم میگف ک مثلا رفتیم سر زندگیمون ب مادرم میکم بیاد غذا یادت بده هی یکم بحث شد اون گف دیک نمیخام از این حرفا  بعد من خیلی بهش اس دادم ک بیا باهم بریم ی جلسه مشاوره اخه هی میک ازت نازاضیم خو گفتم بیا بریم مشاوره  دلیلشو بگو یا من مقصرم یا تو یا خودمونو اصلاح میکنیم یا تمومش میکنیم حالا جواب نمیده بنظرتون ب مادرش زنگ بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرط کن باهاش فقط مشاوره یا کات کنی 

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

[QUOTE=161932547]نه اصلا .. شاید جور شدین، نباید بفهمه بعدا میزنه تو سرتون، حرف تو حرف میشه، دوتایی حل کنید[/QUOا

اها اخه ج نمبده میخاستیم مثلا الکی حال احوال کنم بگم  الکی چرا گوشیش ج نمیده من نگرانم از این حرفا

اره ولی معمولیع دیگ‌

اخ دیگ معمولی ینی چی؟ فلفل بزن زرد چوبه. رب سرخ کن معمولا. هر پختنی ای داری کمتر بپزی خوش مزع تر میش سرخ کردنی رو هر چی بیشتر سرخ کنی. مواد غذا رو یکی یکی اضافه کن . بزار جا بیوفته. وقت بزار. دیگ معمولی چیه ک؟ 

آخه جواب نمیده  ک بگم بریم برم مشاوره چی بگم

ولش کن حتی یه ماهم طول کشید زنگ نزن 

بعدا زنگ بزنی میگه تو بچه ای و....الانم احتمالا عصبیه 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
اخ دیگ معمولی ینی چی؟ فلفل بزن زرد چوبه. رب سرخ کن معمولا. هر پختنی ای داری کمتر بپزی خوش مزع تر میش ...

بابا ما هنوز یکسال دیع عروسی میکنیم تا اون موقع قشنگ‌یاد میگیرم

چه پررو بگو من خودم مادر دارم بخوام چیزی ازش یاد مگیرم مادر تو کی باشه اینقدر پردوش نکن هرحرفی رو بزنه در ضمن الا اینقدر تز میده بعدش میخوا چیکا کنه 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم