2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فیلم های آقای خیر اندیش رو ببین وهرچی میگه بنویس کم کم یاد میگیری من با این روش شروع کردم البته بعدا کلاسم رفتم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
میتونی تو دانشگاه رسته طب سنتی بخونی؟ الان فارغ التحصیل هم دارن  و مطب هم باز کردن البته باید پ ...

جدی؟.من عاشق این کارم اما هیچ اطلاعی راجبش ندارم...مشاورتحصیلی می‌تونه دراین موردبهم کمک کنه؟

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️
کلاساشو کجابایدبرم؟

کدوم شهری؟

من اصفهانم اینجا یه جایی هست به اسم مدرسه طب همه هم میتونن برن شهرای دیگه رو نمیدونم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

اگر تو خونه میخوای یاد بگیری من از دکتر خدادادی خیلی جواب گرفتم برای خودم و اطرافیانم اسم کتابش ۱۵ روز تا سلامتی هستش البته جدیدا چند کتاب دیگه هم چاپ کردن

مدرسه و کلاس هم بخوای اگر تهران باشی سر خیابون بهشت (روبرو پارک شهر) یه مدرسه طب سنتی هستش

🌷خبر  خوب

برای اولین بار در کشور:

✅ آموزش غيرحضوری طب اسلامی ایرانی ویژه عموم ( با ظرفیت محدود)

🌹با مدرک از دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)

📚 دوره فشرده ۶ ماهه

🤝 امکان همکاری در طول دوره برای نفرات برتر

👌  جزئیات و ثبت نام در کانال زیر:

👇👇👇👇👇👇

https://eitaa.com/joinchat/46071865Cccc3fe139d