فیلم های آقای خیر اندیش رو ببین وهرچی میگه بنویس کم کم یاد میگیری من با این روش شروع کردم البته بعدا کلاسم رفتم
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
من اصفهانم اینجا یه جایی هست به اسم مدرسه طب همه هم میتونن برن شهرای دیگه رو نمیدونم
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
اگر تو خونه میخوای یاد بگیری من از دکتر خدادادی خیلی جواب گرفتم برای خودم و اطرافیانم اسم کتابش ۱۵ روز تا سلامتی هستش البته جدیدا چند کتاب دیگه هم چاپ کردن
مدرسه و کلاس هم بخوای اگر تهران باشی سر خیابون بهشت (روبرو پارک شهر) یه مدرسه طب سنتی هستش