2777
2789
😂 من خعلی خعلی درگیرشمااا

بابا من تازه امشب به آهنگ ناخدا چه بي رحمه شون نظرم جلب شد.يه سرچ زدم درموردش.نميدونستم كشته مرده هم دارن.بعد به اون پسر بوره هم توجهم جلب شد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثل درختی در پاییز وقتی تمام برگ هایش را باد برده باشد...

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
بابا من تازه امشب به آهنگ ناخدا چه بي رحمه شون نظرم جلب شد.يه سرچ زدم درموردش.نميدونستم كشته مرده هم ...

وای عاشقه اون اهنگم. پره مومنته😂🥺💔💔👌

خعلی. فناشون و اینستاشونو ندیدی. جر میدن ضد ماکانیا رو.😂😂

بوره؟ 

امیر؟ 

اونم کشته مرده داره. 

ولی من عاشقه مشکیم😂💔🥺

Tired:)
🥺🙂🙂🙃

استیکرت برام نمیاد عزیزم

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
وای عاشقه اون اهنگم. پره مومنته😂🥺💔💔👌 خعلی. فناشون و اینستاشونو ندیدی. جر میدن ضد ماکانیا رو.😂 ...

نه عزيزم اينستا ندارم.عجببب 

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عه؟؟.      

آره☹☻

😂 😂 سلامتی...  چخبر؟  تاپیک خوش میگذره؟  لاغر کردید؟

اره جات خالی

خبر هم که هیچ

سوال سوم) با اجازه بزرگتر ها بله 

کلییلیلیلیلیلیلیییی🥳🥳🥳

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
😂 عارههه.  منم فن بودم.  پیجم معلوم نی چشه.  فک کنم برا رکورد خعلی زور زدم. پیجم ...

عجب حوصله اي 🤣 ممنون از اطلاعاتت اگه نميپرسيدم همش با خودم فك ميكردم اطراف قم جايي به اسم ماكان هست و من تا الان نميدونستم 😐😐😐

عجب حوصله اي 🤣 ممنون از اطلاعاتت اگه نميپرسيدم همش با خودم فك ميكردم اطراف قم جايي به اسم ماكان هست ...

😂 😂 😂 😂 😂 اره. 

خدااااااااااااااا. خوبه از بی اطلاعاتی درت اوردم. 

اینجام ماکانی زیاد هس

Tired:)