2777
2789
عنوان

چراا

53 بازدید | 5 پست

بچه ها چرا بنظرتون من انقد منفی نگرم اصن یچیزی ک میشع زیاد مثبت نگاه نمیکنم بهش مثلا یجاییم درد میکنه سریع میگم خطرناکه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خب مثبت فکر کن عزیزمن😬

عزیزم ب این راحتیم نیس راهکار بدید 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو خودت باید افکارتو کنترل کنی نه که افکار تورو 

به زندگی با به دید جدید نگاه کن 

صب که بیدار میشی به خودت بگو امروز به چیزای مثبت فکر میکنم

به گل و گیاهات برس 

لاک بزن 

موهاتو درس کن

یه غذای خوشمزه که خودت دوی داری بپز 

کیک بپز با یه حس خوب 

چایی دم کن کنارشم یه کتاب بخون 

یه تیپ جدید بزن 

به حیوونا غذا بده 

انقد کارای مثبت و شاد انجام بده که روحیتم شاد باشه تا وقت نکنی به چیزای منفی فکر کنی 

وسواس بیماری داری گلم

اره احساس میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز