2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیدونم این کالری شمار چیه من بدون کالری شمار لاغر میکنم گرسنگی هم نمیکشم 😌😌😌😌😌😌😌😌😌 اگر خواستین بهتون میگم چی بخوریم البته قبلش وزن و قد و بگین چقدر اضافه وزن دارین 

من من من به شرطی که کالری شماری یادم بدید

باید یه برنامه کالری شمار رو گوشیت نصب کنی 

من خودم کرفسو دارم 

بعدشم هرچیزی ک میخوری وارد کنی و طبق کالری مصرفیت پیش بری

۸ کیلو 

اصلا ذهنت رو خیلی درگیر کالری نکن البته جوری هم نباشی که چربی و شیرینی بخوری بگی مهم نیست نه 

حتما حتما صبحانه بخور  مقوی باش حتما ،ناهار اصلا نخور و یه چیز خیلی عالی که بهت احساس سیری میده نخودچی عالی هر وقت احساس گرسنگی کردی یا  اینکه کلافه شدی و دلت خواست چیزی بخوری یه مشت نخود بریز تو ظرف و دونه دونه بنداز دهنت ،حتما خرما هر روز استفاده بکن ،

آب و چای استفاده کن زیاد ،میوه هم هر وقت گرسنه شدی بخور 

شام رو ساعت ۶ بخور حتما البته زیاد نه مثلا یه تیکه مرغ آب پز 

حتما حتما حتما تو خونه ورزش کن اگر هم ورزش دوست نداری روزی یک ساعت رو برقص ،اصلا خودت رو تا یک ماه وزن نکن 

البته اصلا بعد ورزش غذا نخور همیشه اول  غذا بعد ورزش چون بعد ورزش غذا بخوری چاق میشی اگر گرسنه شدی نخودچی یادت نره 

در ایامی که رژیم هستی سعی کن چیزهای مقوی بخوری که سیستم ایمنی بدنت ضعیف نشه 

اصلا ذهنت رو خیلی درگیر کالری نکن البته جوری هم نباشی که چربی و شیرینی بخوری بگی مهم نیست نه  ...

من خودم همه چیز میخورم و الان هم لاغر کردم البته هنوز تو رژیم هستم ولی مثلا پلو خورشت وقتی گرسنه میشم و هوس میکنم میریزم داخل پیاله کوچیک میخورم و بعدش بلافاصله نخود و کشمش ،یا اینکه خرما و گردو میخورم و سریع سیر میشم ،ادامس یادت نره باعث میشه دهنت مشغول باشه و دلت غذا نخواد ،حتما بعد غذا مسواک بزن  چون مسواک خیلی تاثیر داره باعث میشه چیزی نخوری  ،وقتی مسواک میزنی چون نمیخوای دندون هات کثیف بشه میل به خوردن نداری 

مسواک زدن واقعا جواب میده و ثابت شده هست

من خودم همه چیز میخورم و الان هم لاغر کردم البته هنوز تو رژیم هستم ولی مثلا پلو خورشت وقتی گرسنه میش ...

اگه لغزش کردی و یک وعده بیشتر از اونی که باید میخوردی رو خوردی اشکال نداره  از همون لحظه دوباره رژیم رو شروع کن ،پیش خودت نگو امروز که غذا زیاد خوردماز فردا دوباره شروع میکنم ،نه اصلا اینکار رو نکن ،از همون لحظه دوباره رژیم رو ادامه بده