2789

و همون سوره نسا به مردان مسلمان اجازه میده با زنان کافر شوهرداری که تو جنگ اسیر کردن همخوابی کنن

توجه کنید زنان شوهردار، تجاوز به زن شوهردار به اسم شریعت! 

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
کتک؟ همچین چیزی نیس گلم، سوره نساست، گفته بزنه(به عربی: ضرب).. دوما اگه کبود بشه یا حتی زخم بشه مرد ...

خب آخه اصلا چرا بگه بزن که بعد بگه نباید کبود و زخم شه، مگه زدن بدون کبودی و زخمم داریم؟ مارو که دست ننداخته خدا، اول بگه بزن بعدا شرایطی باشه که اون زدن در حد نوازش باشه

دوما چرا حکم برعکسشو نداده، که اگه مرد فلان بود ما چه جوری نوازشش کنیم!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و همون امام علی میگه زن ناقص العقل هست

کجا گفته؟ حالا کی اینو نقل قول کرده؟ همون امام علی ک از شدت حمل چیزای سنگین رو دوشش پینه زده بود بدنش، ک واسه یتیما غذا میبرد، با اون کتف زخمیش باغداری میکرد کارای طاقت فرسای دیگه، اونوقت عصر ک ب خونه برمیگشت کارای خونه رو میکرد از گل نازکتر ب خانومش نمیگفت میگفت خانومش تاج سره، اصن مگه این مرد میتونه همچی حرفی بزنه؟

عزیزم حتی اگه این حرف کتابی شده باشه بازم اعتباری بهش نیست چون ی سریا از سر منافع شخصی ی کارایی میکنن که...

و همون سوره نسا به مردان مسلمان اجازه میده با زنان کافر شوهرداری که تو جنگ اسیر کردن همخوابی کنن تو ...

من با شما حرفی ندارم هرکدومشو ک سعی میکنم یکم اصلاح کنم از اون ور ی تفسیر غلط دیگه بامبول میکنن .. خدانگهدار گلم

کجا گفته؟ حالا کی اینو نقل قول کرده؟ همون امام علی ک از شدت حمل چیزای سنگین رو دوشش پینه زده بود بدن ...

درضمن در نهج‌البلاغه اومده که زنان ناقص العقل هستند. 

من با شما حرفی ندارم هرکدومشو ک سعی میکنم یکم اصلاح کنم از اون ور ی تفسیر غلط دیگه بامبول میکنن .. خ ...

ولی من خوشحال میشم اگه جواب منطقی پیدا کردید به من نه، فقط تو خلوت خودتون و به خودتون جواب بدید. 

موفق باشید 

خطبه 80 نهج البلاغه رو بخون، و یه سرچ تو نت بزن،تمام جواب ها توجیه این هست که چرا گفته شده،اما جایی نیست که بگن اصلا همچین چیزی نیس، فقط با منطق های مختلف سعی در توجیه این موضوع دارن، ولی اصل موضوع اینه که تو همون نهج‌البلاغه که منبع شماست بیان شده که زنان ناقص العقل هستند. 

من دیگه رفتم واقعا.. 

الان میگردم پیدا میکنم حتی گفته شده اگه از مرد سرپیچی کنه مرد حق داره کتکش بزنه

عزیزم اینی که میگی تو قرآن اومده مرد میتونه زن بزنه اگه زن سرپیچی کنه کاملا اشتباه. اتفاقا منم این آیه رو همراه با معنی و تفسیر خوندم. معنی سوره نسا رو کامل بخونی متوجه میشی نوشته اگه زنی که همسر داره و زنا کنه همسر اون خانم میتونه اجازه خارج شدن به خانمش رو از منزل نده وای حق زدن نداره و اگه مرد نتونست خیانت همسرش را تحمل کنه میتونه اون طلاق بده و در آخر نوشته بهتر است همسرش را ببخشد که خداوند ناظر است. در مورد زدن هم یه جا نوشته که اتفاقا تفسیر و معنیش کامل خوندم که میتونه برای تذکر یا شوخی خیلی آرام روی شانه همسرش بزنه... یعنی اگه معنی و تفسیر سوره نسا رو کامل بخونی میبینی که خدا چقدررررررررر هوای خانم ها رو داره.