2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه روایات مستند وستحکم نیستن اصل قرآن وسخن پیامبر عزیزم  چرا کشتن حیوانات اهلی برای سیر شد ...

خب گناه دارن اونام بنظرم حق زندگی دارن حیوونام احساس دارن 

قلب دارن مثل ما آدما

چجور دلشون میاد بچرو از مادرش جدا میکنن جلوش سر میبرن بنظرت انسانیه؟

اصلا اینا به کنار 

چرا دانشمندای ما ادما رو توصیه  به گیاه خواری کردن

ابوعلی سینا

مهتما گاندی

داوینیچی

اینشتین 

و.. خیلیای دیگ

خب گناه دارن اونام بنظرم حق زندگی دارن حیوونام احساس دارن  قلب دارن مثل ما آدما چجور دلشون می ...

اول باید بپذیری قرآن کتاب خداست وخدا قطعا بیشتر وبهتر از دانشمندا میدونه چی درسته وچه غلط 

حتما حکمتی داره 

ولی آدما که همش نمیتونن علف بخورن بدنشون به خیلی چیزای دیگه نیاز داره 

اول باید بپذیری قرآن کتاب خداست وخدا قطعا بیشتر وبهتر از دانشمندا میدونه چی درسته وچه غلط  حتم ...

اگه قرار بود همه چیو بر اساس حکمت درک کنیم پس چرا خدا به ما عقل و منطق داده ؟ 

دستتت یه خراش برمیداره چه حسی داری؟

اون وقت اون زبون بسته ها  رو هر روز میبرن زیر تیغ 

من کلی کلیپ در مورد گوشت حیوانات  دارم که نشون میده چقدر برای آدم مضره 

نمیدونم عزیزم  منم اطلاعات کاملی  ندارم فقد بر اساس همین یه ذره درک‌خودم از اطرافم این حرفارو میزنم 

اگه قرار بود همه چیو بر اساس حکمت درک کنیم پس چرا خدا به ما عقل و منطق داده ؟  دستتت یه خراش ب ...

بله عزیزم هرچیزی زیادش مضره ولی گوشت گوسفند قطعا خاصیت هایی هم داره 

راستش منم اطلاعاتم کامل نیست ولی میدونم قرآن کتاب سطحی وبی معنایی نیست وباید دنبال اصل مطلبش بری

منبع داری یا از گفته های دیگران شنیدی

تو مستندا دیدم 

اینی که میگم خارجی هم توشون بود اکثرشون تجربه سقوط عمیق داشتن 

دو تاشونم چهره های بدشکل ووحشتناک دیده بودن که عذابشون می دادن 

وای نصفه شبی ترسیدم خداحافظ

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
چیزای دیگم هست  مثلا کشتن حیوانات برای سیر شدن آدم ها بنظرم ظلمه بزرگیه و عذاب قبر که پیامبر ...

چرا ظلم آخه، برای تامین نیاز های غذایی بدن ضروریه، از سر تفریح ک نمیکشیم،

الهی، شما خیلی دل نازکیا😘😁

الان میگردم پیدا میکنم حتی گفته شده اگه از مرد سرپیچی کنه مرد حق داره کتکش بزنه

کتک؟ همچین چیزی نیس گلم، سوره نساست، گفته بزنه(به عربی: ضرب).. دوما اگه کبود بشه یا حتی زخم بشه مرد باید دیه بده و گناهه، پس این زدن بیشتر نوازشه تا زدن😁 حرف دیگه اینکه در این سوره بحث زنا کردن زن شوهردار مطرح شده، حتی در این مورد ک گناه کبیرس خدا اجازه نداده مرد زن رو بزنه در حالیکه بنظر من اصن باید بزنه بکشه...، گفته اول بسترتون رو جدا کنید اگه پشیمون نشد طردش کنید باز اگه نشد تازه اجازه دارین تنبیه کنید

خب گناه دارن اونام بنظرم حق زندگی دارن حیوونام احساس دارن  قلب دارن مثل ما آدما چجور دلشون می ...

الان مگه میشه انسان تو عمرش لب ب گوشت گاو و گوسفند و بوقلمون و شترمرغ و ماهی میگو مرغ نزنه؟ درثانی شما مسائل رو با اسلام قاطی کردی، در همه ادیان گوشت میخورن و این اصلا ربطی ب مذهب و مکتب نداره، ربطش ب آفرینش بیولوژیکی انسانه، و برای تامین پروتئین باید بخوریم.