2777
2789
عنوان

چاق بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 27 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۱۶۶قدمه الان که چاق شدم ۵۳کیلو ام عزیزم تمام پزشکایی که زیر نظرشون بودم معتقدن الان تو وزن خیلی م ...

نه خودمو دوس ندارم دلم میخواد 60 کیلو بشم

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
چیجورییییییی

بالا توضیح دادم بعد از چکاب رژیمو شروع کردم من با روش کالری شماری وزن زیاد کردم برنامه کرفس رو نصب کردم با توجه به قد و وزنم و وزنی که میخواستم بهش برسم باید روزانه ۲۵۰۰کالری می‌خوردم با خودم عهد کردم هر طور شده هر روز ۲۵۰۰کالری رو بخورم اراده خیلی مهمه بعدم هر روز مولتی ویتامین می‌خوردم قبلش اصلا صبحونه نمی‌خوردم ولی الان حتما صبحانه میخورم روزی ۵وعده می‌خوردم هر روز آجیل و آب میوه طبیعی و شیر موز و میوه خشک داخل برنامه غذاییم بود چون میوه خشک کالری بیشتری نسبت به میوه تر داره اول سختم بود حتی حالت تهوع می‌گرفتم ولی بعدش اشتهام زیاد شد

من عزیزم ۱۳کیلو اضافه کردم 

چطوری

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|