زهرابانوووووو مدیر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 337 عنوان کاپ قاعدگی | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 29 پست کسی اینجا از کاپ قاعدگی استفاده میکنه؟میخوام بدونم راضی هستید یا نه ؟داخل بدن حس میشه یا نه؟امکان داره لباس زیر رو کثیف کنهموقع نشستن و بلند سدن اذیت نمیکنهروزای اول که خونریزی شدیده و لخته خون هم دفع میکنیم کاپ کفاف میده یا نه نم میزنه؟ تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است 1399/08/08 | 21:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خلگوشي عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 10456 فک نکنم باکره ای همچین کاری کنه نمیشخ ک اره بابا اسيب ميبينهاصلا واسه باكره ها نميشه
babalengderaz7i عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 2511 یکی منو حالی کنه اون کاپ بزرگ رو باید کاملا داخل واژنت فرو کنی ؟
delaram1376 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 18152 بیشتر ادم میترسه عفونت بگیره مریض بشه اگه راجع به کاپ میگید نه اتفاقا ریسک عفونت با پد و تامپون بیشترهکاپ اگه درست ضدعفونی بشه و به موقع تعویض بشه امکان عفونت رو خیلی میاره پایین اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
delaram1376 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 18152 ضمن اینکه به محیط زیست هم خیلی کمک میکنه چون از تولید اون همه پد جلوگیری میشه اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
شاپرک_خانم4 عضویت: 1393/04/11 تعداد پست: 8564 فک نکنم باکره ای همچین کاری کنه نمیشخ ک چرا میکننخب بعضیا باکره بودن واسشون اهمیتی نداره خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
شاپرک_خانم4 عضویت: 1393/04/11 تعداد پست: 8564 یکی منو حالی کنه اون کاپ بزرگ رو باید کاملا داخل واژنت فرو کنی ؟ بزرگنیست کهاندازش استاندارد واژنه خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
zemestonesard عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9918 چرا میکنن خب بعضیا باکره بودن واسشون اهمیتی نداره استغفرالله لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
babalengderaz7i عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 2511 بزرگنیست که اندازش استاندارد واژنه اها من دخترم نمیدونم اندازه واژن چقده
شاپرک_خانم4 عضویت: 1393/04/11 تعداد پست: 8564 اها من دخترم نمیدونم اندازه واژن چقده واژن کاملا انعطاف پذیره ولی خب اینم بزرگ نیستشاید تو عکس بزرگ بنظر میرسه خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
زهرابانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 337 خیلیا ازش تعریف میکنن و میگن عالیه میگن حتی تو زمان فعالیت شدید هم نشت نمیده فقط باید کیفیتش خوب ب ... سایزش رو چجوری باید انتخاب کرد؟ تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
زهرابانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 337 من سفارش دادم منتظرم برسه دوازده سیزده نفر از دوستام استفاده میکنن و خیلی راضین اگه درست جا بیفته ... یه دفعه تو فعالیت شدید خارج نمیشه از بدن؟ تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
delaram1376 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 18152 سایزش رو چجوری باید انتخاب کرد؟ میگم خودمم قصد دارم بگیرمولی تو نظراته دیجی کالا خوندم میگفتن برید پزشک زنان میگه بهتونولی فکر کنم واسه کسی ک زایمان نکرده کوچیکترین سایزشه اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
زهرابانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 337 میگم خودمم قصد دارم بگیرم ولی تو نظراته دیجی کالا خوندم میگفتن برید پزشک زنان میگه بهتون ولی فکر ک ... آها دکتر باید بگه سایزش روممنونم تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
شاپرک_خانم4 عضویت: 1393/04/11 تعداد پست: 8564 یه دفعه تو فعالیت شدید خارج نمیشه از بدن؟ نه عزیزملبه هاش سوراخه بعد دقیقا نمیدونم ولی میگن بخاطر اون سوراخ های ریز کاملا کیپ میشه به دیواره های واژن خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
شاپرک_خانم4 عضویت: 1393/04/11 تعداد پست: 8564 سایزش رو چجوری باید انتخاب کرد؟ من از خودشون پرسیدم چند تا سوال پرسیدن و یه تستی که انجام دادم بعد سایزشو گفتن خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند