2777
2789
عنوان

نظر بدین لطفا

48 بازدید | 5 پست

حدود دو سال پیش شوهرم بهم خیانت کرد من هم برای طلاق وکالتم رو به یه وکیل سپردم وکیلم از زیر و بم زندگیم خیر داشت یعنی خودم باش توضیح دادم هر وقت مراجعه میکردم دفترش توی مکالماتمون حس میکردم یه حسی نسبت به من داره مثلا زول میزد تو چشمام ومقع حرف زدن با من به لکنت میوفتادزیاد از حد به من لب خند میزدزیاد از حد شوخی میکرد که برام خیلی عجیب بود بعد از طلاقم شوهرسابقم برگشت وخواست من یه فرصت دیگه بدم به زندگیمون من هم با پادر میونی خانوادم قبول کردم به صورت عقد موقت چند سالی زندگی کنم تا شوهرم خودش رو ثابت کنه با توافق من و همسرم زمینی که به خاطر مهریه توقیف کرده بودم آزاد شد وقبول کردمهریم رو به صورت اقساط سالیانه پرداخت کنه ولی هنوز دو ماه از زندگیمون نگذشته بود که همسرم بهانه آورد اگر منو میخوای باید مهریت رو ببخشی وعقدمون رو داعم کنیم تو اون دو ماه خیلی اذیتم کرد قرار بود خودش رو ثابت کنه آدم که نشد هیچ توقع بیجا هم از من داشت خلاصه من قبول نکردم عقدم رو داعم کنم همسرم هم بعه دو ماه ولم کرد و رفت و من این بار واقعا شکستم خورد شدم یک روز تو جلسه دادگاه موقع رو برو شدن با همسرم دل شکستم طاقت نیاورد و مثل بارون بهاری اشک میریختم  تو اون لحظه وکیلم سر رسید با این که نمیخواستم من وتو اون وضع ببینه اما با دیدن حال و روز من خیلی ناراحت شد و دل داریم میداد چند روز بعد برای کاری تماس گرفتم با وکیلم که متوجه شدم ایشون  پیشواز آهنگ گل یاسم بنیامین بهادری رو گذاشتن قبلن پیشوازشون صلوات خواسه امام رضا ع بود نمی دو نم چرا حس میکنم این آهنگ رو در وصف حال من گذاشتن  به دور از شوخی بهم بگین حسم چند درصد امکان داره درست باشه ممنون

بیست درصد

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ده درصد دوست داره شایدم دلش به رحم اومده 

تا از زبونش نشنیدی دوست داره هیچی نگو و روش حساب باز نکن 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی