2777
2789
عنوان

فال قهوه 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 58 پست
اینا رو گفت؟ چیا رو؟

کار گروهی داری اگ عزم واراده داشته باشی توش موفق میشی واینکه چندماه دیگه تغییربزرگ توزندگیت رخ میده سختی زیادی کشیدی والان طاقتت زیاد شده وخیلی چیزا دیگه همش درست بود کارم نتورکه دقیقا گف کارت گروهیه واراده مبخاد

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
کار گروهی داری اگ عزم واراده داشته باشی توش موفق میشی واینکه چندماه دیگه تغییربزرگ توزندگیت رخ میده ...

خوبه.. فقط وابستگی میاره؛ سعی کن جلوی خودتو بگیری.. سالی یه بار خوبه :))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هم گناه داره هم انرژی منفیش وارد زندگیت میشه من که توبه کردم دیگه نگیرم فقط خدا

چرا چراااا گناه داره؟یعنی چی انرژی منفی اش وارد زندگی مون میشه؟اخه من برعکس انرژی مثبت میگیرم. نمیدونم شاید این طور فکر میکنم 

مهتاب فوق العاده بود. تلفنی میگیره. انقدر دقیق بود که من فکر کردم هر لحظه کنارم بوده و از همه چی مطلع بوده. کامل و دقیق میگه و همه حرفاش کامل اتفاق میفته. من که خیلی راضی بودم. شماره مهتاب 09196518128 

من سه تا فالگیر رو همیشه انجام دادم و واقعا راضی هستم

آوا 09384302531 (قیمتش خیلی مناسبه و فال رو 50 میگیره و تک نیت رو 20)

تاجیک 09375894622 (فقط خطش خاموشه از طریق واتساپ و تلگرام انجام میده)

مهتاب 09196518128 (مهتاب هم خوبه فقط گرونه)