2777
2789
عنوان

عمل بینی

46 بازدید | 3 پست

بچه ها نظرتون در مورد عمل زیبایی بینی چیه.بینیم استخوانی هستش.از نمای رو به رو هیچ مشکلی نداره ولی در نمای سه رخ و نیم رخ مشخصه قوز بینیم و نوکشم کمی بزرگه.بنظرتون بعد عمل بهم میگن زیبایی طبیعی نداشت عمل کرد زشت بود بینیش.بینیش عملیه.چون دوس ندارم بگن عملیه بینیش.از این ورم زیاد از بینیم راضی نیستم.شما بگین چیکار کنم.اینم بگم دوس ندارم فیلر بینی تزریق و این حرفا انجام بدم چون موقته.ممنون میشم راهنماییم کنین.

عزیزم زیبایی سلیقه ای هست. تو خودت مهمی. اگه زیباترین آدم روی زمین باشی هم بازی بعضیا هستن که پشت سرت حرف بزنن و عیب روت بذارن. الانم دنیا جوری شده که همه دنبال زیبایی هستن‌. عملی باشن هم کسی کاری نداره میگه این خوشگل تره

عزیزم زیبایی سلیقه ای هست. تو خودت مهمی. اگه زیباترین آدم روی زمین باشی هم بازی بعضیا هستن که پشت سر ...

پس بنظرم عمل کنم.راس میگی بازم جماعت حرف خودشونو میزنن.ممنونم از راهنماییت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز