2777
2789
عنوان

درد دهانه رحم

7820 بازدید | 23 پست
سلام چند روزه بدجوری دهانه رحمم درد می کنه این از چی می تونه باشه داره نگرانم می کنه تپش قلب شدید هم دارم
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
تقریبا آخرین پریم همین روزها شروع شده بود 6 ماه پیش دردش خیلی زیاده می خوابم بدتر می شه
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم از باز شدن دهانه رحم می ترسم اما نمی دونم علائمش چی یه؟
هستی تنها اگه خونریزی داری اونم شدید دکتر نرفتی؟؟؟ الان سه چهار روزه که درد دارم وقتی می خوابم و دراز می کشم و می شینم بیشتر هم می شه