2777
2789
عنوان

اضافه وزن

59 بازدید | 11 پست

سلام خانما

من متاسفانه نزدیک بیست  کیلو اضافه وزن دارم ولی خیلی پرخوری میکنم

اراده ام ضعیفه

به محض این که شروع به رژیم میکنم هوس همه غذا و خوراکی میکنم

خسته شدم 

کسی بوده اینطوری باشه ولی اشتهاش رو کنترل کرده باشه

عزیزم منم عین خودت بودم ده سال انواع رژیمارو گرفتم فقط درحد ۴ و ۵ کیلو کم میکردم.اما از اول مهر با تاپیک بامداد خمار تا حالا تونستم ۹ کیلو کم کنم

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدت چنده وزنت چقدره منم دوروز میگیرم دوباره بیخیالش میشم بیا همین جا با هم پایه بشیم شروع کنیم من کا ...

من خیلی نمیتونم بیام سایت

قدم متوسطه اما وزنم هفتاده

کالری شماری چطور انجام میدی؟

من خیلی نمیتونم بیام سایت قدم متوسطه اما وزنم هفتاده کالری شماری چطور انجام میدی؟

برنامه بشقاب من دارم ولی برنامه کرفس ومانکن هم هست  وزنت روضربدر۲۰ میکنی منهای صد بعد هرچی به دست اومد میشه کالری مجازت درطول روز به همون اندازه میخوری

رژیم غذایی میدن؟

نه اونجا هم کالری شماری میکنن باید برنامه بشقاب یا مانکن یا کرفس نصب کنی بعد درطول روز هرچی دوست داری میخوری به اندازه کالری مجازت اونجا گزارش میدی چون گروهیه خیلی خوبه 

برنامه بشقاب من دارم ولی برنامه کرفس ومانکن هم هست  وزنت روضربدر۲۰ میکنی منهای صد بعد هرچی به د ...

چه جالب 

مجبورم سفت و سخت دنبالش کنم

کلی تو بازار دنبال لباس مناسب میگردم بسکه چاقم

بعد شما تو خونه غذا درست کنن و دوست داشته باشید مقدارش رو همش کنترل میکنید؟ متاسفانه من حجم زیادی غ ...

من با کالری شماری ۱۲ کیلو کم کردم آره خودمو کنترل میکردم اولش خیلی سخته ولی بعدش عادت میکنی متاسفانه الان نمیتونم یه روز میگیرم یهو دوروز ولش میکنم اگریه پایه گیرم بیاد یا یه گروهی برم توش دوباره میتونم بعد من چون بدنمم مثل قبل وزن کم نمیکنه خسته شدم