2777
2789

جواب دادن منو لایک کن لطفا

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم سازمان سنجش منتشر میکنه و نشون میده ک با رتبتون کجاها میتونستید قبول بشید از بقیه انتخاباتون و در مواردی میتونید از رشته ایی ک قبول شدین انصراف بدین و یه رشته دیگه ک تو کارنامه سبز هست برید ولی خیلی دردسر و دنگ و فنگ داره 

بله عزیزم سازمان سنجش منتشر میکنه و نشون میده ک با رتبتون کجاها میتونستید قبول بشید از بقیه انتخابات ...

دقیقا چیزی که دوسمون گفت به علاوه اینکه هر زمان خواستی نمی تونی انصراف بدی باید حتما یک ترم بخونی بعد بری رشته دلخواه تو کارنامه سبز

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

بله سنجش منتشر میکنه کد رشته هایی که اولویت پایین ترتون بوده و قبول میشدید رو میزنه نمره مصاحبه دانشگاه های نیمه متمرکز توش نوشته شده و اگر کسی رد شده باشه علت در این کارنامه نوشته شده و امکان انتقالی گرفتن از رشته قبولی به رشته های کارنامه سبز وجود داره البته غیر از دانشگاه فرهنگیان و با شرایط سخت

من مسلمان هستم اسلام کامل است اما من نیستم اگر از من اشتباهی سر زد این را به من نسبت دهید نه دینم