2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ‌از الان ادم بخواد همچین فکری کنه ک‌دیگه هیچی.

درسته که آدم باید بدبین نباشه ولی احتیاط شرط عقله خدایی نکرده همچین اتفاقی بخواد بیوفته چی؟ اونم تو جامعه ای که هیچچچچ حقی برا زن قائل نیست و فقط یه مهریه اس که اونم یه سری احساساتی عمل میکنن و بعد که شکست خوردن خودشونو لعنت میکنن

درسته که آدم باید بدبین نباشه ولی احتیاط شرط عقله خدایی نکرده همچین اتفاقی بخواد بیوفته چی؟ اونم تو ...

یکی از اقوام ما عقد بست 200 تا سکه دقیقا یک هفته قبل از محرم الان رفته تقاضا طلاق کرده شوهرش خونه دوطبقه ماشین شاسی بلند و تریلی داره خیلی پسر خوبیه نمیدونم چرا رفته طلاق بگیره همه فامیل میگن حیف پسره 

یکی از اقوام ما عقد بست 200 تا سکه دقیقا یک هفته قبل از محرم الان رفته تقاضا طلاق کرده شوهرش خونه دو ...

نمیشه قضاوت کرد که در جریان نیستیم که مشکل از کدومه

من نمیگم مهریه بالا خوبه یا همچین حرفایی فقط میگم زن تو جامعه ی ما خیلی ضعیفه تنها پشتوانه اش مهریه اس که میتونه از فلاکت نجاتش بده شما فک کن یه زن بعد طلاق که از طرف خانواده اش هم حمایت نمیشه تو این زمونه چیکار میتونه بکنه؟ خدایی نکرده یا باید بره زن هر ناکسی بشه و بسوزه و بسازه یا تن فروشی کنه ولی مهریه یه پشتوانه اس که میتونه تا خودشو پیدا کنه استفاده کنه

نمیشه قضاوت کرد که در جریان نیستیم که مشکل از کدومه من نمیگم مهریه بالا خوبه یا همچین حرفایی فقط می ...

واقعا تعیین مهریه و شروط ازدواج از سختترین کارهاست

باید جوری باشه که هم بازدارنده دختر از درخواست طلاق الکی باشه

هم بازدارنده ی پسر از طلاق دادن بیخودی!

کاش یک قانون و رقم مصوب داشت😅

هم سکه های مهریه،

هم گرم طلای عروس

هم تکه های جهیزیه

هم خیلی چیزای دیگه...🤭

مهریه باید در حدی باشه که فردا خدایی نکرده طلاق گرفتی یه سرپناهی بتونی برا خودت جور کنی

به شرط اینکه مرد هم واقعا داشته باشه بده

وگرنه که با زندان افتادن مرد 

یا هرچندماه یک سکه نمیشه خونه خرید

به شرط اینکه مرد هم واقعا داشته باشه بده وگرنه که با زندان افتادن مرد  یا هرچندماه یک سکه نمی ...

خب مرد هم یا قبول میکنه یا نمیکنه توانشو نداشته باشه

ولی اینکه بعضیا میگن یه سکه به عشق  تک عشق قلبم حماقت محضه به نظرم

وای عالی بود اگ اینجور بود بخدا 

آره واقعا

مثلا چندشب پیش یکی اینجا بود میگفت ما اهل بانه هستیم

اینجا کل جهیزیه با پسره

و گرم طلای عروس هم ۱۰۰ گرم هست

(چیزی مثل یک قانون نانوشته که همه هم ازش باخبرن)

ولی باورکن اگر اینجور چیزا یک قانون کشوری داشت

بازم یک عده بودن که هزارجور اما و اگر توش میاوردن