2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریک بگو و بکش سمت خودت و با سیاست بیشتر رفتار کن تشنه نگهش دار

ینی مثلا سرد رفتار کنم و تبریکم خیلی ساده باشه ؟من خیلی سادم از این کارا بلد نیستم میشه یکم بیشتر بهم بگی چیکار کنم لطفاا

کسی الان تو زندگیشه؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
دوباره بپرس

ظاهر و شخصیت کسی که دوسش دارم ؟؟؟اونم من انقدر دوست داره ؟؟؟؟؟دوست دختر داره؟بهم دیگه میرسیم؟؟؟بهم فکر میکنه؟راستی فامیله نمیتونم بهش ابراز علاقه کنم 😭به نظرش من چجوری دختری ام ♥️

ینی مثلا سرد رفتار کنم و تبریکم خیلی ساده باشه ؟من خیلی سادم از این کارا بلد نیستم میشه یکم بیشتر به ...

کسی تو زندگیش نیست مثلا بگو تولدت مبارک باشه درسته یه زمانی نگاهامون مال هم بود ولی من مرامم برام مهم تره به هر حال تولدت مبارک اینطوری

تو محیط کارش میبیننتت نه ادم بسیار خوبیه و چشمای تقریبا روشن

عزیزم میشه حس فردمورد نظر نسبت به من بگی

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
ظاهر و شخصیت کسی که دوسش دارم ؟؟؟اونم من انقدر دوست داره ؟؟؟؟؟دوست دختر داره؟بهم دیگه میرسیم؟؟؟بهم ف ...

تو یه مهمونی نگاهت کرده که فکرت رو مشغول کرده اونم دوست داره و کسی رو نداره برعکس ظاهرش که انگار خیلی دوس دختر بازه اهل این کارا نیست بیشتر مشغول کاره ,اون میاد خواستگاریت اصلا ابراز نکن

کسی تو زندگیش نیست مثلا بگو تولدت مبارک باشه درسته یه زمانی نگاهامون مال هم بود ولی من مرامم برام مه ...

مرسی چشم چند روز پیش یه پیام برام اومد حافظم پر بود نتونستم بیینم بنظرت اون بوده یا کسی دیگه

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
تو محیط کارش میبیننتت نه ادم بسیار خوبیه و چشمای تقریبا روشن

میشه به من بگی کی ازدواج میکنم خصوصیات همسرم چیه

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
چون دخالت میکنن خانوادش خیلی فضولن برای اونا داره بهت سخت میگیوه عزیزدلم

یعنی چی که منو تربیت کنه اره😁شایدم بعید نیست اخه میگه گاهی یه چیزایی و یادمیده چجوری باشم درست گفتی😁😁حس میکنی بریم سر زندگیمون؟حس  خانوادش بمن چیه؟