2777
2789
دیگه بهش پیام نده خودتو بگیر اصلا ابراز ناراحتی نکن یبار گفتم نمیام این بار بگو هر طور راحتی

یعنی برمیگرده که من بگم نمیام😢خیلی لجبازه برمیگرده ازدواج میکنیم یعنی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله گلم دقیقا درسته بنظرت تا تولدش دوماه دیگس برمیگرده ؟اگه تبریک بگم تولدشو عکس العملش چیه

تبریک بگی برمیگرده ولی این سری اون دنبالته تو چون دیگه اون ادم سابق نیستی و میخوای اون دنباله رو شما باشه

یعنی برمیگرده که من بگم نمیام😢خیلی لجبازه برمیگرده ازدواج میکنیم یعنی؟

از چی میترسی چون تو بهم وابسته خودتو نشون دادی اون میره وقتی شام مورد علاقه مرد رو درست کنی و لباس مجلسی شب براش بپوشی و بچسبی بهش در درجه اول بهش اویزون بشی ناخونات میره تو تنش و در میره یبار حالشو بگیر یبار بیارش تو زمین بازی بازی کن تو همیشه بهش محتاجی و اونم داره حالتو میگیره احساس راحتی کن گلم خودتو رها کن نترس نمیره میخواد غرورش رو نگه داره جوری خردش کن که میخت رو بکوبی

از چی میترسی چون تو بهم وابسته خودتو نشون دادی اون میره وقتی شام مورد علاقه مرد رو درست کنی و لباس م ...

می شه درخواست دوستی بهتون بدم اشکالی نداره

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
تبریک بگی برمیگرده ولی این سری اون دنبالته تو چون دیگه اون ادم سابق نیستی و میخوای اون دنباله رو شما ...

دقیقا همین مد نظر منه ولی مطمئنی با تبریکم دنبالم میفته؟اگه تبریک بگم و مغرور تر شه به خودش چی

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
آجی میشه جواب بدی؟ بگو کی ازدواج میکنم آشنا یا غریبه؟

ازدواج میکنی با یه پسری که خیلی خوش برخورده در درجه اول خانواده راضی نیستن ولی جمال این فرد همه رو جذب میکنه تو محیط کارم اشنا میشید یسال و نیم تا دو سال

از چی میترسی چون تو بهم وابسته خودتو نشون دادی اون میره وقتی شام مورد علاقه مرد رو درست کنی و لباس م ...

میخواستم همین کار و بکنم که رفت دیگه گفتم یا تمومش کن یا بریم سر زندگیمون گفت میام تموم میکنم و دیگه جواب نداده ولش کردم تو این سه هفته خیلی کم زنگ زدم شاید سه بار ازطرفی دوسش دارم از طرفی میترسم از دستش بدم اوکی صبوری میکنم اومدم کم نمیارم تصمیم بگیره سه سال منتظرشم هیچ کاری نمیکنه بریم سر زندگیمون 😢