2777
2789
دوتا  خواهر مجرد دارم کی بختشون باز میشه ان شالله

دومی خیلی طول نمیکشه ولی اولی ی مشکل داره ک تو دلشه و فقد خودش میدونه و این جلو ازدواجشو میگیره

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
تازه کات کردین؟ حس میکنم وابستته ولی میاد

قبلا وابسته بود الان انگار نه نه دوماهی میشه حسش به من چیه کسی تو زندگیشه!

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستت داره

اونی که رفته برمیگیرده؟

اونیکه تو اسمش میم هس دوستم داره؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
باور کن نه 😓😓😓😓کاش یه راهی بود بفهمه البته خودمم حس میکنم اونم من دوست داره همش حواسم نیس نگام م ...

یه راهی پیدا کن دیگه.شاید اونم‌مثل تو نمیدونه چجوری بهت نزدیک شه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اجیم من به این زودیا ازدواج میکنه؟

عزیزم نمیدونم.............انشالله بشه..........

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
حس میکنم دختر باشه موهاشم فره

به منم بگو🙄

بنظرت حس میکنه فراموشش کردم؟ خیلی وقته از هم دوریم ولی چند دفعه پیام داد و سرد بودیم باهم

برمیگرده؟

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
دومی خیلی طول نمیکشه ولی اولی ی مشکل داره ک تو دلشه و فقد خودش میدونه و این جلو ازدواجشو میگیره

عزیرم اینم میگی

نزدیک به اون رشته ای که دوست دارنم نمیارم ؟

به اونی که گفتی دوست داره میرسم؟