2777
2789
عنوان

بچها ینی سرطان دارم؟

400 بازدید | 37 پست

سلام خوشکل خانوما

تو این یک سال اخیر دوتا از عمه هام سرطان سینه گرفتن .دردشون هم از زیر بغل شروع شد.یکیشون خوب شد و یکیشون هنوز داره شیمی میشه.

گفتن ارثی هم هس.من هنو مجردم.انقدی زیر بغلم ک وصل میشه ب سینم تیر میکشه و درد میکنه ک اوق میزنم حالت تهوع دارم

پریودمم ده روزه از تاریخ همیشگی عقب افتاده.بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا نمیری دکتر عزیزم 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

خدانکنه چه حرفیه، بلادور، حساس نشو

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم برا ارامشتون وشفای عمه هات اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

همیشه چک کن ولی فک کنم این بیماری از خانواده مادری به ارث میرسه 

منم مادرم سرطان سینه داشت و فوت کرد البته ازمایش رفت ژنتیکی نبود ولی خب منم میترسم ولی سعی میکنم ترسمو کنترل کنم 

مراقب هستم ولی فکرمم درگیر نمیکنم 

خدانکنه چه حرفیه، بلادور، حساس نشو اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم برا ارامشتون وشفای عمه هات ا ...

ممنونم عزیزم ایشالا شما و خانوادتونم در پناه خدا سالم و سلامت باشین

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست