بخدا ده روزه دارم کرونا دارم میمیرم هر روزم بدتر من انقدر رعایت کردم خوته مادر خودم نرفتم گفتم بچه دارم ولی خانواده همسرم ادمای بی فکر که فکر میکننن خیلی با عاطفه و با خانواده ان بهم دادن اسیر شدم
نههه من خودم جز اون ادمایی بودم که تو خونه بودم و کارم ب بیمارستان نکشید. علائم که دارن ولی د ...
پدر و مادر و خواهر منم اون اوایل گرفته بودن.
سرفه و تب و بدن درد داشتن ولی دکتر نتونست تشخیص بده کروناست.پدرم تا دو ماه بعدش هم هنوز سرفه میکرد.
خیلیا گرفتن و رد کردن.خیلیا هم گرفتن و مردن ولی چون تست کروناشون منفی بود جز آمار نبودن.
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
اگر ویتامین بخوری حتی بگیری هم زیاد اذیت نمیشی. اصلا یکی از دارو های کرونایی ها همینه
دمنوش هم زیاد بخور
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اره کرونا هرچی میگذره بدتر میشه من اولین روز حالم خیلی خوب بود ولی هرچی میگذشت بجا اینکه حالم خوب شه ...
وایی من فعلا اولشم😭
چند روزه علائم رو داری
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!