2777
2789
عنوان

مربی بیشعور

736 بازدید | 20 پست

بچه ها من دو ساله باشگاه میرم یعنی قبلا هم می رفتم مربی اش عشق بودا خیلی پایه ولی با ادب، خلاصه مربی عوض شد ، این مربی در کل میشه گفت خوبه ، امروز اسپک کار میکردیم یهو برگشت بهم گفت چرا ی دستت مثل افلیج ها پایینه منم چپ چپ نگاش کردم چیزی نگفتم ، به نظر شما این طرز صحبت درسته ، خواهرم میگه پیام بده بهش بگو، کلا بعضی وقتا همینجوره

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همینن. مربی های ورزش به کم اینجوری حرف میزنن. منم حال نمیکنم. بیخیال میشم. تو هم جدی نگیر

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

من بودم وزنه رو پرت میکردم تو صورتش وحشی هم خودتونید😅

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بستگی داره با چ لحنی گفته باشه؟! چ سبکی باشگاه میری ؟

شوخی یا جدی اگ جدی بود باشگاهت رو عوض کن و بهش بگو دیگ نمیام پیش شاگرداشم بگو

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باشد اگر اشک ها رنگی بودن 💔

همینن. مربی های ورزش به کم اینجوری حرف میزنن. منم حال نمیکنم. بیخیال میشم. تو هم جدی نگیر

عزیزم اخه این دیگه خیلی بیشعوره،  خو اون افلیج ها هم بنده ی خدا هستن 

بستگی داره با چ لحنی گفته باشه؟! چ سبکی باشگاه میری ؟ شوخی یا جدی اگ جدی بود باشگاهت رو عوض کن و به ...

ن برگشت کاملا جدی گفت دو تا بچه ها گفتن ب مدیر باشگاه گزارش بده، ولی من سعی میکنم همیشه خودم همه چیز رو حل کنم

بابا بیخیااال چی گفته مگه ؟!!فحش ک نداده بحساب خودش اونموقع اربابه تو هم زیر دستش😆

عزیزم خیلی مودبانه میتونس بگه

عزیزم اخه این دیگه خیلی بیشعوره،  خو اون افلیج ها هم بنده ی خدا هستن

ببین من سبکم نینجا رنجر بود خب چپ نگاه میکردم مربیم جدی بود میگفت کوفت نخند کارت رو کن حسابی ساخته سدم مسابقات کشوری اول شدم ولی اون قصد بی احترامی نداشت اصلا فقط خیلی محکم و جدی بود منم دنبال همینحور مربی بود

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باشد اگر اشک ها رنگی بودن 💔

ببین من سبکم نینجا رنجر بود خب چپ نگاه میکردم مربیم جدی بود میگفت کوفت نخند کارت رو کن حسابی ساخته س ...

این ک خودش زیاد بلد نیس ، فقط تو توهین کردن حرفه ای