ساداتم مدیر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 2527 عنوان کرونا | مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 78 پست بچه ها من یه هفته هست از بیماریم میگذره بهترم خدا رو شکر فقط سرگیجه دارم خوب نمیشه چیکار کنم؟ در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇 1399/08/08 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرزده عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 201 اسپند واس ریه خیلی بده عفونت و شدیدتر میکنه بویاییت برمیگرده نگران نباش بدجوری کلافه ام بخاطردخترمم نمیتونم برم تست بدم تااسمشو میارم گریه میکنه میگه نگو کرونا نگرفتی دخترعزیزم لبخندت تمام خستگیهای دنیاراازبین می بردهرروزبرای خوشبختی تودنیا می کنم هیچ وقت حتی ذره ای ازحس عاشقانه من ب تو کم نمیشودعشق همیشگی من توبزرگترین بهانه زندگیم هستی
fereshtejazbb عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 22844 بدجوری کلافه ام بخاطردخترمم نمیتونم برم تست بدم تااسمشو میارم گریه میکنه میگه نگو کرونا نگرفتی تست چرا بدی.بابا درمانی که نداره.تهش اگه دیدی نفس کم میاری،و سرفه برو اسکن ریه بده.انتی بیوتیک مصرف کنی.به دخترتم هیچی نگو.همین استرس باعث میشه ضعیف بشین
saghar26a عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 5687 امام کاظم که هر ده روز یبار نصف ق چ میریزی ته حلق دوساعت قبل و بعدش هیچی نمیخوری،حتی،ابـ اگر مریض ب ... کاش عطاری نزدیکمون داشته باشتش.اکیناسه گرونه؟ من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
saghar26a عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 5687 بدجوری کلافه ام بخاطردخترمم نمیتونم برم تست بدم تااسمشو میارم گریه میکنه میگه نگو کرونا نگرفتی ول کن تست نده .بیخیال.ببند به دارو گیاهیی خودتو من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم