2777
2789
تو رو خدا دعا کن پدر و مادرم خوب بشن😢 میخونم

انشالله خوب میشن زووود.به نیت همتون بخون.حدیث داریم اگه ماهانه یه بارسوره نحل خونه بشه .اون ماه ازتمام بیماری ها در امانید.انعام هم تقریبا همینطورع

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش نباشه من حدود ۲ هفته پیش سخت سرنا خوردم نمیدونم کرونا بود یا مریضی خیلی اذیتم کرد ۱هفته ای خوب ش ...

خونه بمون 

اتاقت رو برای احتیاط تا یه هفته  جدا کن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
ما میخوریم.الان اگه خاهرشوهرم اینا بیان زودتر ازموعد پیشمون.مانمیگیریم؟؟؟

نه بگو نیان.این دارو پیشگیری و ایمن کنندست ولی خدای نکرده اگه ویروس بیاد داخل بدنت و شانست شدیدا حمله کنه به ریه هات میخای چکار،کنی

ما الان تو خونه خودمون حبس کردیم.هیچکسم نمیادـعلاوه بر خوردن اون دارو در کنارش رعایت و فاصله گزاری،مهمه

میگن حالا دوهفته ناقلن. ولی معلوم نیس که یسری بعد یک ماه هنوزم تستشون مثبت بوده

تستهای متفی ام که میگن پنجاه درصد خطاست

منم گلوم یه هفته خشک بود خالت تهوع و ضعف شدید داشتم

ببخشید تو اون یه هفته که خشکی گلو داشتی.کاری نکردی؟مقلا ابنمک قرقره کنی.یا بخوربدی.یا ابجوش عسل با لیمو...انجام دادی یانه؟

میشه واسه تاپیکم گزارش بزنید😭😭😭😭😭

به نیتتون ۱۰تاصلوات میفرستم

حتما لایک کنید ممنون

😘😘😘😘😍😍😍🌷💐💞🌸💮

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5297333&slug=داداشم-گفت-زندگیت-خیلی-کثیف&postId=161727774

نه بگو نیان.این دارو پیشگیری و ایمن کنندست ولی خدای نکرده اگه ویروس بیاد داخل بدنت و شانست شدیدا حمل ...

ماگفتیم که نیان ولی مطمینم خونه مادرشوهرم میرن تا که خوب شن.مادرشوهرمم میاد

ببخشید تو اون یه هفته که خشکی گلو داشتی.کاری نکردی؟مقلا ابنمک قرقره کنی.یا بخوربدی.یا ابجوش عسل با ل ...

دارو امام کاظم .ویتامین سی روزی هزار میلی.دمنوش اکیناسه

سوپ بلدرچین

اینارو خوردم چپ و راست

حالم خوب شد

هرکدوم اینایی گفتم معجزست و کلی خاصیت داره

دارو امام کاظم .ویتامین سی روزی هزار میلی.دمنوش اکیناسه سوپ بلدرچین اینارو خوردم چپ و راست حالم خ ...

اون دمنوشو نشنیدم.بعدش اینارو خوردی.دیگه علایم ندادی؟

من امروز ابریش بینی یکمی گلو درد دارم البته دیشب سردم بود از تنبلی نرفتم پتو بیارم یا نکنه کرونا دارم😰😰😰😰

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍
ماگفتیم که نیان ولی مطمینم خونه مادرشوهرم میرن تا که خوب شن.مادرشوهرمم میاد

پس دیگه خودت ببند به این دارو گیاهی.و موادی،که ایمنتیتو بالا ببره

اومدنم تو خونه ماسک بزن.به شوهرت بگو بزنه و به اوناهم بگه بزنن با فاصله ام باشین.چاره نیست

پس دیگه خودت ببند به این دارو گیاهی.و موادی،که ایمنتیتو بالا ببره اومدنم تو خونه ماسک بزن.به شوهرت ...

من نگرانیم براپسر دوسالمه بخدا