2777
2789
عنوان

بتای بالای بیست هزار

| مشاهده متن کامل بحث + 3129 بازدید | 40 پست
دوم مهر

آخر هفته دیگه میتونی سونو بدی

ولی بتات رو تکرار کن

حتما حتما زیر نظر دکتر باش 

اینم بگم ممکنه این عدد ب خاطر خطای آزمایشگاه باشه 

برای منم این اتفاق افتاد و کلی استرس کشیدم.  

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه میگم شاید پنج هفته برای سونو زود باشه

به اون نیس که بتای بالای ۱۵۰۰ تو سونو ساک دیده میشه،بعدم من ۵ هفته رفتم سونو قلب فندقامم تشکیل شده بود 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
آخر هفته دیگه میتونی سونو بدی ولی بتات رو تکرار کن حتما حتما زیر نظر دکتر باش  اینم بگم م ...

خیلی ممنونم که راهنماییم میکنید 💞 به نظرتون آزمایشگاه را عوض کنم یا همین آزمایشگاه دوباره تکرار کنم؟

ببین من ۴ هفته و ۳ روز بتام ۶۷۰۰ بود اگه هر ۴۸ ساعت دو برابر حساب کنیم من تو ۵ هفته دقیق بتام ۲۶ هزار شده که روند طبیعی داشته،برا شما هم همینطوره و احتمال زیاد دو قلو بارداری،دارو خوردی؟؟؟؟

خیلی ممنونم که راهنماییم میکنید 💞 به نظرتون آزمایشگاه را عوض کنم یا همین آزمایشگاه دوباره تکرار کنم ...

حتمااااا همونجا برو چون رنج ازمایشگاه ها فرق میکنه

تازه منو انقد استرس دادن که نگووووو،دکتره گفت ۹۹ درصد مولاره😑😑ینی تا رفتم سونو از استرس مردم و شر شر اشک میریختم😁

خیلی ممنونم که راهنماییم میکنید 💞 به نظرتون آزمایشگاه را عوض کنم یا همین آزمایشگاه دوباره تکرار کنم ...

هر آزمایشگاهی اولین آزمایش رو دادی تو همین باید تکرار کنی 

تازه منو انقد استرس دادن که نگووووو،دکتره گفت ۹۹ درصد مولاره😑😑ینی تا رفتم سونو از استرس مردم و شر ...

منم همین طور 

خطای آزمایشگاه بود 

ببین من ۴ هفته و ۳ روز بتام ۶۷۰۰ بود اگه هر ۴۸ ساعت دو برابر حساب کنیم من تو ۵ هفته دقیق بتام ۲۶ هزا ...

ان شاءالله خدا از دهن تون بشنوه، نه دارو نخوردم، ولی سونو داده بودم به دلیل کیست آندومتریوز که دارم فقط یه فولیکول داشتم بعید می‌دونم دوقلو باشه، البته دوقلو زایی تو فامیل داریم، باز هم توکل بر خدا.

منم همین طور  خطای آزمایشگاه بود

😫😫😫😫.این استرسه بدتره والا

ان شاءالله خدا از دهن تون بشنوه، نه دارو نخوردم، ولی سونو داده بودم به دلیل کیست آندومتریوز که دارم ...

فقط باید خدا بخواد که بشه توکل به خودش😍😍