2777
2789
عنوان

جاری

548 بازدید | 31 پست

من دارم جدا میشم و قطعی هست ولی شوهرم دلشه برگردیم ولی اصلا نمیشه برگشت.حالا من یکی از جاریام که اصلا سال تا سال ازش خبر نداشتیم و همش با شوهرم و من دعوا داشت الکی. حالا شوهرم میگه از وقتی رفتی همش به من میگه بیا خونمون بمون 😐برا شوهرم لباس می‌دوزه و کلا چاپلوسی و خوشحاله.میگه اصلا اسمیم از تو نمیاره فقط میگه برنامش برای طلاق چیه قطعیه دیگه؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه واقعا میخوایید جدا بشید چه فرقی داره

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اگه قصدت طلاقه ب جهنم اصلا شبام ببره کنارش بخوابونه ب تو چه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

من جاریم قهرکرده بود بخداانقدربه برادرشوهر گفتم بروبیارش مگه چیه دعواهست دیگه حالاکه برگشت باماقهره میگه مقصرشماییدپشت  من حرف زدید😐😐😐

خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز