2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 26 پست
خب منم همینه حرفم میگم شما رفتار این خانوم ب دلتون نشسته ولی هنوز درگیرید خیلی پنجاه پنجاهه براتو ...

تا الان به هیچ دختری بجز این خانم در غالب دوستی در تماس نبودم البته دوستی خیرخواهانه هستش و فقط تلفنی هستش و موجبات برقراری تماس رو هم خود این خانم مهیا کرد و خودش از من با یه سیاست خاصی شمارم رو گرفت

اصلا درسته ک مجددا خودمو درگیر یه زندگی دیگه بکنم؟چکن خودم خیلی ادم صبور و احساسی هستم میترسم خدای ن ...

خب شما هنوز مطمئن نیستید ک میخواید تشکیل زندگی مجدد بدید یانه

واهمه دارید یجورایی

بنظرم مشورت بگیرید از تجربه دارها

چون مسئله زندگی ی دختر

و خود شماست

ببخشید میپرسم

جسارتا سن شما و اون خانوم چقدرع؟!

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب شما هنوز مطمئن نیستید ک میخواید تشکیل زندگی مجدد بدید یانه واهمه دارید یجورایی بنظرم مشورت بگیر ...

جسارتا خودتون چن سالتونه؟

خیلی حرفهای سنجیده و معقولی میزنید

من 37 و خانم 38

خب پس خانم با حساب کتاب اومده جلو

بنظرم اگع مشکلتون همون ظاهره فقط

و فکر میکنید که رفتارهای باارزشتری از خانم دیدید برید جلو

این ب سلیقه تون مربوطه

ولی خب میتونید از ی ادم باتجربه ترهم بپرسید

جسارتا خودتون چن سالتونه؟ خیلی حرفهای سنجیده و معقولی میزنید

من ۱۹

ممنونم

جسارت کردم باحرفام شما خودتون ادم باتجربه ای هستید

جسارتا خودتون چن سالتونه؟ خیلی حرفهای سنجیده و معقولی میزنید

البته خود بنده خیلی خیلی برای انتخاب بخصوص انتخاب همسد دل دل میکنم

بخصوص ک یه انتخاب اشتباه داشتم و خیلی میترسم ولی بالاخره باید ازدواج کنم و روحیات این خانم رو خیلی مناسب شرایط خودم میبینم

فقط از نظر ظاهر و قیافه با خودم درگیرم

البته مشکلی نداره فقط از باب سلیقه ای ک دارم هنوز به قطعیت نرسیدم و نمیدونم چقدر درسته ک با توجه به خصوصیات بالای مثبتی ک در وجود این خانم هست و من دیدمشون بر سر ظاهر و قیافه مانور بدم و در انتخابم این موارد رو دخیل کنم؟

من ۱۹ ممنونم جسارت کردم باحرفام شما خودتون ادم باتجربه ای هستید

اختیار دارین

انشاا... ک روز به روز بر کمالاتت افزوده بشه و خداوند بهترینها رو نصیبت کنه🙏🙏🙏

البته خود بنده خیلی خیلی برای انتخاب بخصوص انتخاب همسد دل دل میکنم بخصوص ک یه انتخاب اشتباه داشتم و ...

اخع ظاهر باید ب دل بشینه

شاید بعدا شما رو دچار وسولس فکری یا مقایسه کنه

بنظرم یکم فکر کنید باخودتون کنار بیاید

اختیار دارین انشاا... ک روز به روز بر کمالاتت افزوده بشه و خداوند بهترینها رو نصیبت کنه🙏🙏🙏

خواهش میکنم

ممنونم

همچنین

اخع ظاهر باید ب دل بشینه شاید بعدا شما رو دچار وسولس فکری یا مقایسه کنه بنظرم یکم فکر کنید باخودتو ...

دعا کن ک اگر قسمت هم شدیم به دل هم بشینیم🙏🙏🙏بالاخره شما دلت پاکه و دعات در حق برادر کوچیکت گیراس

دعا کن ک اگر قسمت هم شدیم به دل هم بشینیم🙏🙏🙏بالاخره شما دلت پاکه و دعات در حق برادر کوچیکت گیراس

لطف دارید شما 

حتما 

انشالله هرچی خیره پیش بیاد براتون 

درپناه حق