2777
2789
عنوان

راکوتان

239 بازدید | 13 پست

هر کی مصرف کرده تجربشو بگه 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

منم لایک کن 

اونایی ک مصرف کردن آیا واقعا عوارض خیلی بدی داره؟؟؟

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندین سال پیش مصرف کردم، واقعا موهام ریخت، خشکی لب و خون دماغ که دیگه ثابت بود، ببین من بعدش قرص هورمونی خوردم و خوب شد، البته اونم باید مدام بخوری اما حس میکنم عوارضش کمتره

چند خریدی هر ورقش رو بدون نسخه هم میدن

نه بدون نسخه نمی دن چون حتما باید تحت‌ نظر پزشک باشی و هر ماه آزمایش بری و مدام از نظر آنزیم های کبدی و چربی چک بشی اصلا خودسر مصرف نکنین

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
با راکوتان؟ اره یه 6 ماهی خوب بود دوباره شروع کرد، البته من چون ریزش مو گرفتم دوره درمانشو کامل نکرد ...

آره حتما باید کامل بشه وگرنه خیلی از دوستای من خوردن الان پوستشون عین هلوئه

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
من چندین سال پیش مصرف کردم، واقعا موهام ریخت، خشکی لب و خون دماغ که دیگه ثابت بود، ببین من بعدش قرص ...

ینی چی بهت نساخت ؟

من تنبلی تخمدانم دارم 

بهم داده دکتر میخوام برم بگم بهش من نمیتونم مصرف کنم چون اگزما پلک دارم و شدیدا خشک میشه البته خودش پماد چرب کننده داد ولی بازم میترسم دلم می۷واد با چیزای ساده تر اگر جواب نگرفتم بعد برم راکوتان باز نمیدونم برای یکی خوب بوده برا یکی بد 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
ریزشش خب کمتر شد بعد چندین ماه اما کم پشتی موهام باقی موند

چند ماه حدودا؟؟؟؟نگران نباش یکسال که بگذره پر پشت میشه.موها باید رشد کنن تا بلند شن

خدایا مرسییییی عشقمو افریدی  اوکی؟  اوکی؟