2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

381 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من ده هفته و پنج روزمه امروز رفتم سونو ضربان قلب 155،جفت هم خلفی ب نظرتون پسره یا دختر.. حالت تهوع هم خیییلی ندارم.. همشم چیزا ترش دوس دارم نمیدونم جنسیتش چیه میشه حدس زد؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه جالب تو خانواده ما برعکسه. خواهرام هر کدوم دختر باردار بودن عاشق شیرینی جات بودن و جوش میزدن و ورم میکردن. وقتایی هم که پسر باردار بودن عاشق ترشی و شوری بودن. البته  اسی از روی طبیعت همسرت هم میتونی متوجه بشی. تو 90 درصد موارد که من دیدم آقایون با طبیعت گرم بچشون پسره و با طبیعت سرد بچشون دختره

من کاری به 9/9/99 ندارم ولی خود این تاریخ افتاده دنبالم! راستش موعد پری بعدیم هست درواقع اگه تو این تاریخ پری نشم و بی بی چکم + بشه منم به هدفم رسیدم.   
چه جالب تو خانواده ما برعکسه. خواهرام هر کدوم دختر باردار بودن عاشق شیرینی جات بودن و جوش میزدن و ور ...

شوهر من خیلی طبعش گرمه و حتی باید هر دوماهی حجامت میکرد ولی بر اساس کیت تخمک گذاری اقدام کردم تا قبل از مثبت شدن کیت دو سه روز اقدام بعدش که روز بعدش کیت مثبت شد دیگه اقدام نکردم که برای دختر داشتن میگن احتمالش بالاس ولی بازم نمیدونم

عاقا درسته که میگن اول سالم باشه ولی من دختر خییییلی دوس دارم

تبریک 

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز