2777
2789
عنوان

یادگیری زبان

236 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من تازه شروع کردم به زبان خوندن و رفتن کلاس . ۲۸ سالمه به نظرتون دیر نیست و اینکه چیکار کنم تا خوب یاد بگیرم ؟ خیلی خیلی علاقه دارم ولی راستش ی کم استرس گرفتم‌

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚

نه عزیزم هیچ وقت دبر نیست . فیلم انگلیسی زبان ببین البته اولش فیلم های ببین که زیرنویس فارسی دارن تا راه بیفتی بعدش بدون زیرنویس .رادیو گوش کن متن ومجله و.... انگلیسی گوش کن. البته من خودم با یه روش دیگ دارم یاد می‌گیرم بنظرم هرکس باید ببینه چطوری براش بهتره با اون روش بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زبان ایتالیایی من تا حدودی بلدم. بنظرم اینم گزینه ی خوبیه برای یاد گرفتن البته بستگی به علاقتون داره ولی ایتالیایی لهجه خیلی شیرین و ساختار کلمات نسبتا ساده ایی داره و اینکه هر وقت هم بخوایید هر زبانی رو یاد بگیرید دیر نیست

خدایا دوستت دارم❤
نه عزیزم هیچ وقت دبر نیست . فیلم انگلیسی زبان ببین البته اولش فیلم های ببین که زیرنویس فارسی دارن تا ...

ممنون روش شما چیه ؟

راستش من یک بچه دارم ولی خیلی انگیزه دارم که یاد بگیرم و بقیه میگن با بچه داری نمیشه پیشرفت کرد اما من نظرم اینه که سخت هست ولی میشه بخاطر همین ی کم استرس گرفتم‌

ممنون روش شما چیه ؟ راستش من یک بچه دارم ولی خیلی انگیزه دارم که یاد بگیرم و بقیه میگن با بچه داری ...

آفرین به پشتکار وانگیزه شما تحسین میکنم. چرا نمیشه زن‌های زیادی همراه بچه داری تحصیلات بالا یا مقامات ‌کار بالا کسب کردن چه حرفی میزنن تازه برای بچت هم خوبه. عزیزم روش من گرامریه ولی برای همه جواب نمی ده حتی تو آموزشگاهها اینو توصیه نمیکنن ولی من بعداز یه مدت خوندن به روش آموزشگاهها ‌دیدم پیشرفت نمیکنم وفهمیدم که با همون روش خودم برم جلو اونم اینه که اول گرامر بخونم ‌یاد بگیرم ،من ذهنم تحلیلی هست ونمیتونم فقط حفظ کنم چیزی رو باید اونم بفهمم ساختارشو برای همین شروع کردم روزانه یه درس گرامر میخوندم یه درس لغت واصطلاحات و سه تا ویدئویی آموزشی اسپیکینگ ولیسینیگ دیدن اینجوری خیلی بهتر شدم

[QUOTE=161795848]آفرین به پشتکار وانگیزه شما تحسین میکنم. چرا نمیشه زن‌های زیادی همراه بچه داری تحصیل

ممنونم از لطفتون 😍من الان تاپ ناچ یک هستم 

شما از چه کتابهایی استفاده می کنید ؟

من ایران که بودم کتاب های آموزشگاهی که میرفتم و کتاب گرامری سالهای دبیرستانمون داشتم هنوز اونو میخوندم ‌توی یوتیوب یه کانال مخصوص آموزش گرامر هست از اون استفاده می‌کنم. الانم که خارج از کشور زندگی می‌کنم اینجا کالج میرم وسایت های مخصوص آموزش زبان که تو کالج معرفی کردند استفاده می‌کنم. ولی ویدئوهای یوتیوب هم زیاد استفاده می‌کنم البته تخصصی زبان رو 

ممنون روش شما چیه ؟ راستش من یک بچه دارم ولی خیلی انگیزه دارم که یاد بگیرم و بقیه میگن با بچه داری ...

فقط شرط موفقیت مداومته

روزایی که بچت اذیتت میکنه حتی شده یه ربع بخون ولی هرروز بخون

شاید زمانبر باشه اما حتما موفق میشی

منم با یه بچه کوچیک دارم میخونم

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
من ایران که بودم کتاب های آموزشگاهی که میرفتم و کتاب گرامری سالهای دبیرستانمون داشتم هنوز اونو میخون ...

ممنون یوتیوب فکر کنم خیلی خوب باشه البته چون شما خارج از کشورین توی محیط هستین و این خوبه 

فقط شرط موفقیت مداومته روزایی که بچت اذیتت میکنه حتی شده یه ربع بخون ولی هرروز بخون شاید زمانبر با ...

ممنونم خیلی حرف مهمی زدین واقعا باید بهش عمل کنم .

راستش من میخواستم کنکور ارشد بدم بعد دیدم بهتره اول زبانم را قوی کنم چون هم برای زبان هم برای کنکور خوندن سخته فکر کنم 

ممنونم خیلی حرف مهمی زدین واقعا باید بهش عمل کنم . راستش من میخواستم کنکور ارشد بدم بعد دیدم بهتره ...

اگه میخای رشته ی خودتو امتحان بدی روی زبان تخصصی زوم کن گلم

خیلی میتونه توی رتبت تاثیر بذاره

اگه زبان رو کلی میخای یاد بگیری منابعش فرق میکنه

هدفت از زبان چیه؟؟ شاید بتونم کمکت کنم

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
اگه میخای رشته ی خودتو امتحان بدی روی زبان تخصصی زوم کن گلم خیلی میتونه توی رتبت تاثیر بذاره اگه ز ...

سلام . من اولا دوست دارم زبان را یاد بگیرم به عنوان یک زبان جدید که باهاش فیلم ببینم و کتاب بخونم و برای دخترم الگو بشم 

بعد اینکه تا آخرش که مدرک بدن برم یعنی نه اینکه فقط برای قبولی کنکور باشه برای علاقه شخصی زیادی که به فهمیدن زبان آدمهای دیگه دارم‌