سلام دوستان من تازه شروع کردم به زبان خوندن و رفتن کلاس . ۲۸ سالمه به نظرتون دیر نیست و اینکه چیکار کنم تا خوب یاد بگیرم ؟ خیلی خیلی علاقه دارم ولی راستش ی کم استرس گرفتم
نه عزیزم هیچ وقت دبر نیست . فیلم انگلیسی زبان ببین البته اولش فیلم های ببین که زیرنویس فارسی دارن تا راه بیفتی بعدش بدون زیرنویس .رادیو گوش کن متن ومجله و.... انگلیسی گوش کن. البته من خودم با یه روش دیگ دارم یاد میگیرم بنظرم هرکس باید ببینه چطوری براش بهتره با اون روش بره
زبان ایتالیایی من تا حدودی بلدم. بنظرم اینم گزینه ی خوبیه برای یاد گرفتن البته بستگی به علاقتون داره ولی ایتالیایی لهجه خیلی شیرین و ساختار کلمات نسبتا ساده ایی داره و اینکه هر وقت هم بخوایید هر زبانی رو یاد بگیرید دیر نیست
نه عزیزم هیچ وقت دبر نیست . فیلم انگلیسی زبان ببین البته اولش فیلم های ببین که زیرنویس فارسی دارن تا ...
ممنون روش شما چیه ؟
راستش من یک بچه دارم ولی خیلی انگیزه دارم که یاد بگیرم و بقیه میگن با بچه داری نمیشه پیشرفت کرد اما من نظرم اینه که سخت هست ولی میشه بخاطر همین ی کم استرس گرفتم
ممنون روش شما چیه ؟ راستش من یک بچه دارم ولی خیلی انگیزه دارم که یاد بگیرم و بقیه میگن با بچه داری ...
آفرین به پشتکار وانگیزه شما تحسین میکنم. چرا نمیشه زنهای زیادی همراه بچه داری تحصیلات بالا یا مقامات کار بالا کسب کردن چه حرفی میزنن تازه برای بچت هم خوبه. عزیزم روش من گرامریه ولی برای همه جواب نمی ده حتی تو آموزشگاهها اینو توصیه نمیکنن ولی من بعداز یه مدت خوندن به روش آموزشگاهها دیدم پیشرفت نمیکنم وفهمیدم که با همون روش خودم برم جلو اونم اینه که اول گرامر بخونم یاد بگیرم ،من ذهنم تحلیلی هست ونمیتونم فقط حفظ کنم چیزی رو باید اونم بفهمم ساختارشو برای همین شروع کردم روزانه یه درس گرامر میخوندم یه درس لغت واصطلاحات و سه تا ویدئویی آموزشی اسپیکینگ ولیسینیگ دیدن اینجوری خیلی بهتر شدم
من ایران که بودم کتاب های آموزشگاهی که میرفتم و کتاب گرامری سالهای دبیرستانمون داشتم هنوز اونو میخوندم توی یوتیوب یه کانال مخصوص آموزش گرامر هست از اون استفاده میکنم. الانم که خارج از کشور زندگی میکنم اینجا کالج میرم وسایت های مخصوص آموزش زبان که تو کالج معرفی کردند استفاده میکنم. ولی ویدئوهای یوتیوب هم زیاد استفاده میکنم البته تخصصی زبان رو