2777
2789
عنوان

باز هم جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 97 پست

یبار محکم جوابشو بده ....بتوپ بهش بزار دیگه زر مفت نزنه.....تو روحیه بچه ات تاثیر میذاره ها......همه ب پسر خواهر من میگن زشتی طفلک ۶سالشه...خواهرم چند روز پیش میگفت پسرش نشسته بود داشت گریه میکرد خواهرم پرسیده ازش چی شده اونم گفته من چرا زشتم همه خوشگلن پس من به کی رفتم..خب این نشون میده بچه درک داره احساس داره میفهمه همه چی رو...فردا دخترت خدانکرده یا افسردگی میگیره یا اعتماد بنفس نداشته میشه و سرخورده میشه...

کسی چه میداند؟؟؟شاید یاسین قلب قرآن،همان یا حسین است اما بی سر............

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمی‌فهمن بخدا، بدونن از چیزی بدم میاد بدتر میکنن، انسان نیستن 

امکان نداره اینحوری بالغانه و مستقیم بهش بگی و اثر نکنه

انگار جرأت نداری اینی ک گفتم رو بگی

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

به برادر منم چندبار بدون منظور از سر دلسوزی گفتن چقد لاغره همین حرف تمام اعتماد به نفس برادرمو از بی ...

تف، شوهرمم پشتم نیست انقد دوسشون داره هزار تا جادو جنبل دارن چرا دوسشون نداشته باشه شوهرمو کشیدن طرف خودشون. الان اینو بگم شوهرم میگه فکرمیکنی، اینجور نیست

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
امکان نداره اینحوری بالغانه و مستقیم بهش بگی و اثر نکنه انگار جرأت نداری اینی ک گفتم رو بگی

اره چون سرزبون ندارم 2حرف بزنم زبونم قفل میشه😢

منم میگم به خودتون برده، ولی باز میگه

فقط این راه جواب میده. ازش یکسره ایراد بگیر، بگو پوستت چه خراب شده یا چاق شدی چقد یا از این مدل ایرادا. جاری منم همین مدلیه، همیشه از بقیه ایراد میگیره و دیگران رو به خودشون مشغول میکنه جوری که ایرادای خودش به چشم نیاد. از وقتی تا میبینمش کم محلش میکنم و ازش دو سه تا ایراد اساسی میگیرم جلوی من لال شده و هر جا همو ببینیم از ترسش اصلا به من نزدیک نمیشه. همون جاریم که مهریه اش رو از شوهر من میخواست!!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فقط این راه جواب میده. ازش یکسره ایراد بگیر، بگو پوستت چه خراب شده یا چاق شدی چقد یا از این مدل ایرا ...

بگم چاق شدی میگه نه دیروز خودم وزن کردم همونم، انقد زبون دارن، 

بهش بگو خدا وقتی دخترمو خلق کرده از شعور بعضیا زده به دماغ بچم اضافه کرده حالا هروقت دماغشو عمل کردیم میایم اضافه هاشو بهتون‌ پس میدیدم‌نگران نباشید😐

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
فقط این راه جواب میده. ازش یکسره ایراد بگیر، بگو پوستت چه خراب شده یا چاق شدی چقد یا از این مدل ایرا ...

اون از من یکسره ایراد میگیره، هرسری منو میبینه یه چیزی میگه، خودشم کم حرفه ها، ولی خیلی آدم موزماریه

هرسری یه ایراد میگه تو آدم بی حوصله ای هستی، لاغر شدی زشت شدی، دندونات قشنگ نیستن، یبارم میگفت همش مریضی🤕هرسری یه چیز میگه

اره چون سرزبون ندارم 2حرف بزنم زبونم قفل میشه😢

فقط یکبار امتحان کن نتیجه اش رو میبینی

حرف نزدن، کنایه پس دادن و روش های کودکانه رو کنار بذار

بالغانه بگو

تکه دوم حرفم رو نگو

فقط تکه اولش رو بگو

وقتی تنها شدی با جاری کسی نبود تو چشماش نگاه کن

باارامش و لحن احترام و دوستانه بهش بگو فلانی جان این حرفت رو دیگه ب بچه نگو ب روحیه اش آسیب میزنه منم دوست ندارم ممنونم

تمام

بهد خودت نتیجه اش رو میبینی

قبلش چندین بار جلو اینه تمرین کن

با لحن ترس و اضطراب و اینا نگو جلو اینه تمرین کن با لحن اروم و دوستانه و با ارامش

حتما هم مستقیم تو چشاش نگاه کن وگرنه نشانه ترس و ضعفه

جمله ات ک تموم شد خیلی عادی ب حرف زدن بهش و کارا ادامه بده

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

اون از من یکسره ایراد میگیره، هرسری منو میبینه یه چیزی میگه، خودشم کم حرفه ها، ولی خیلی آدم موزماریه ...

مثل مادر شوهر منه همش هم پیش شوهرم میگه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 

هی تکرار میکنه بگو با خنده وای چقدر میگی باشه فهمیدیم دیگه 😂😂😒😒😒😒

ببین من اصلا به جاریم رو نمیدم اگه رو بدم ۲۴ساعته باید باهاش کل کنم و‌خودمو در حد اون بیارم پایین اصلا انگار یه عده از جاری ها مریضن از حسادت قاچ میخورن نمیدونن چکار کنن چرت و پرت میبافن به قولی من که به تو نمیرسم تورو به خودم میرسونم هستن

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋