2777
2789
عنوان

توقف پریودی

424 بازدید | 18 پست

من تو زمان پریودی خیلی عذاب میکشم 

خونریزی شدید و درد شدید . 

همیشه هم باید مراقب باشم پس نده 

کلا از پریودی بدم میاد 

چه جوری میشه دیگه پریود نشد ؟؟ 

باید کل رحم رو برداشت ؟؟ یا فقط تخمدان هارو باید برداشت ؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما واسه مشکل شما راه و درمانی هست دیگه!

دوست من مثل شما بود با قرص کنترل میکنه الان

ولی تا رحم مشکل خاصی نداشته باشه عمل نمیکنن

بچه داری؟ دیگه بچه نمیخوای؟ 

عمل برداشتن رحم عمل فوق العاده سخت و دردناکیه 

و همینکه دیگه پریود نمیشی خودش کلی بیماری به وجود میاره

همین پریودی میدونی چقدر برای بدنت لازم و واجبه خدا یچیزی میدونسته که اینو گذاشته تو بدن ما

فقط به خاطر زخیم شدن دیواره رحم از چهل سالگی ادم یائسه میشه 

فقط به خاطر زخیم شدن دیواره رحم از چهل سالگی ادم یائسه میشه 

بچه داری گلم؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
حتما واسه مشکل شما راه و درمانی هست دیگه! دوست من مثل شما بود با قرص کنترل میکنه الان ولی تا رحم م ...

اصن از بچه خوشم نمیاد 

اره خیلی سخته بعد از اونم باید هورمون درمانی شد و قرص هورمون مصرف کرد ولی پریودی خیلی بدتره

خیر از بچه خوشم نمیاد 

پس این فکرو از سرت بیرون کن عزیز دلم.ببخش اینقدر رک گفتم .

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اصن از بچه خوشم نمیاد  اره خیلی سخته بعد از اونم باید هورمون درمانی شد و قرص هورمون مصرف کرد و ...

یعنی هیچوقت نمیخوای تجربه ی مامان شدنو تجربه کنی؟😦 من دارم خودمو میکشم خدا بهم بچه ی سالم بده که زندگیمون شیرین بشه😢

دکتر نرفتی تاحالا بخاطرش؟

خاله ی منم همینطوری بود مشکل داشت عمل کرد

ی مدتی سخت بود براش بعد دیگه راحت شد

تو نت سرچ کن ببین عوارض برداشتن تخمدان یا رحم چیه گلم

من کاری به 9/9/99 ندارم ولی خود این تاریخ افتاده دنبالم! راستش موعد پری بعدیم هست درواقع اگه تو این تاریخ پری نشم و بی بی چکم + بشه منم به هدفم رسیدم.