kimyakaren مدیر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 1482 عنوان تشنج کودک | مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 26 پست سلام خانماپسرم هشت ماهشه و تشنج داشتهدیشب که شیر خورد و خوابید نیم ساعت بعد لرزش داشت کل بدنش و وقتی سینم رو گذاشتم تو دهنش آروم شد و خوابیدبه نظرتون تشنج بود یا نه؟؟؟ 1399/08/08 | 07:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimyakaren مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 1482 نمیشه که اینطوری خودتون میگی مدلای مختلف داره میدونی اگر خدایی نکرده تشنج باشه و تحت درمان قرار نگیر ... بردمش دکتر و دارو مصرف میکنه میخواستم بدونم تا حالا بچه ای رو ندیدین که اینجوری کنه تو خواب و عادی باشه؟؟؟
kimyakaren مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 1482 خودتون بهتر میدونید که تشنج خیلی خطرناک اگه مجددا هر مساله مشکوکی دیدین حتما ببرینش دکتر بله ماهی یکبار میبرمش ,تحت نظره عزیزم
مانیسای_مامان عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7515 بردمش دکتر و دارو مصرف میکنه میخواستم بدونم تا حالا بچه ای رو ندیدین که اینجوری کنه تو خواب و عادی ... نه عزیزم ان شاءالله زود حالش خوب شه
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 17106 نه عزیزم,تشنج مدلهای زیادی داره که اصلا فکرشم نمیتونی بکنی,مثلا بچه یهو سرش نیفته پایین و در عرض ۲ ث ... دخترگلم سریع یه دکتر مغز واعصاب ببرش انشالله که جواب منفیه ولی نیم درهزارم اگه موردی باشه سریع جلوی پیشرفت ش روبگیره این حملات برای مغز خیلی خطرناکه ... .درنگ نکن لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 17106 شاید لرز سرما بوده تو تشنج فکر کنم دهن قفل بشه ولی حتما ببرش دکتر بعضی مواقع بقدری خفیفه که مادر متوجه نمیشه لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
kimyakaren مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 1482 دخترگلم سریع یه دکتر مغز واعصاب ببرش انشالله که جواب منفیه ولی نیم درهزارم اگه موردی باشه سریع جلوی ... ممنونم ,بچم تحت نظره و دارو مصرف میکنه
روشنا۲۶ عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 13615 نه عزیزم اینجوری نیست بچه من تشنج داره و فقط سرش به سمت چپ خم میشه این تشنج لامصب مدلهای زیادی داره عزیزم..والا نمیدونستم من...خدا شفاش بده انشالله من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 17106 ممنونم ,بچم تحت نظره و دارو مصرف میکنه انشالله بحق آقاامام زمان شفاپیداکنندوخوب خوب خوب بشن ...آمین آمین آمین لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
kimyakaren مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 1482 عزیزم..والا نمیدونستم من...خدا شفاش بده انشالله ممنون
kimyakaren مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 1482 انشالله بحق آقاامام زمان شفاپیداکنندوخوب خوب خوب بشن ...آمین آمین آمین ممنون❤️
aramesh6562 عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 227 اگه اینطور باشه نود درصد بچه ها تشنج میکنند ملچ مولوچ و... نشانه تشنج نیست..
kimyakaren مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 1482 اگه اینطور باشه نود درصد بچه ها تشنج میکنند ملچ مولوچ و... نشانه تشنج نیست.. والااا تو همین گوگل زده بود