2777
2789
عنوان

دلم پر می‌کشه

160 بازدید | 11 پست

خانوما من برادر بزرگم ۱۰سالی میشه فوت کرده .خیلی خیلی باهم جور بودیم ۱۴سال تفاوت سنی بود ولی عاشق برادرم بودم .داغون شدم تواین چند سال .از صبح همش جلو چشامه‌.دلم لک زده برای برادرم.چقدر دلتنگی عزیز برای آدم سخته .یه دلتنگیه که بابهشت زهرا هم دلت آروم نمیشه فقط آرزوی رفتن پیشش ومیکنم .چرا خدا گلچین می‌کنه .

🙊🙊🙊🙈🙈👀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر من 3 ماهه که فوت شده تو ازن 3 ماه به اندازه 10 سال پیر شدم دلم پر میکشه برای یه لحظه دیدنش برای بوسیدن دستانش لعنت به این کرونا که عزیزترین کس آدم را میگیره حتی نمیتونی فرزندانش را در بغل بگیری تا برای لحظه ای آروم بشی

وای نگو که حالتو میفهمم منم دلم برای خنده هاش تنگ شده باورم نمیشه 8 ساله کنارمون نیست    

داغ برادر برای خواهر خیلی سخته .من دوتا برادر دیگه دارم آنقدر بی معرفت هستند الان یک ساله نمیبینمشون چقدر من بدبختم .چقدر جلوی شوهرم کوچیک وخار شدم .کاش برادرم آنقدر خوب نبود شاید الان زنده بود

🙊🙊🙊🙈🙈👀
از وقتی ازدواج کرده سرد شدیم نسبت به هم البته خیلییی سرد دلم واسه روزهای قبل ازدواجش تنگ شده میومد خ ...

الهی .برادرا زن که میگیرن انگار تازه متولد شدن انگار قبل ازدواجشونو یادش نمیاد آخ من یک ساله برادرامو ندیدم .جالبه تویه شهریم .

🙊🙊🙊🙈🙈👀
الهی .برادرا زن که میگیرن انگار تازه متولد شدن انگار قبل ازدواجشونو یادش نمیاد آخ من یک ساله برادرام ...

ماهام تو یه شهریم ولی انگار غریبه ایم  آخه بدبختی همه حسرت خواهر برادریمونو میخوردن 😢

برادر من 3 ماهه که فوت شده تو ازن 3 ماه به اندازه 10 سال پیر شدم دلم پر میکشه برای یه لحظه دیدنش برا ...

ای جانم .خوش بحالت خدا برات یه یادگاری از برادرت گذاشت عزیز من که توسن 34سالگی ومجرد رفت .دلم برای نگاش برای محبتاش برای نشستناش برای همه وجودش تنگ شده

🙊🙊🙊🙈🙈👀