lavashak1372 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 681 عنوان کرونا😭😭😭 118 بازدید | 7 پست سلامدوستان من شدیدا مشکوک ب کروناممتاسفاته دخترمم درگیر شدهلطفا دعا کنید برامونصلوات بفرستید😢 1399/08/08 | 03:09 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninbahar عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 5656 😢😭😭😭😭 خدایا شر این بیماری کم کن برات صلوات فرستادم جان به فدای انکه ناپیداست...
lavashak1372 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 681 😢😭😭😭😭 خدایا شر این بیماری کم کن برات صلوات فرستادم مرسی عزیزمدخترم اصلا دارو نمیخورهبیشتر نگران اونمخودمن ک بدنم انگار زخمه انقدر ک درد دارم😢
nonoty عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1140 بلات به دورعلايم اوليه ات چي بود 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
lavashak1372 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 681 بلات به دور علايم اوليه ات چي بود مرسی عزیزموالا شوهرم مث سرماخوردگی ساده گرفدو روز بعدش من با سرفه علائمم شروع شد تا رسید ب بدن درد وحشتناک،سرفه،معده درد و قلب درددکتر لعنتی هم ازمایش یا تست ننوشتدقیقا دو روز بعد من هم دخترم گرفت😢
مهرناز44444 عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 7227 انشالله خوب بشین من مامانم وداداشمو بابام گرفتن خودمم با داداشم در ارتباط بودم بابامم حالش خوب نیس تو رو خدا برای ماهم دعا کنین
angel_ عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 871 مرسی عزیزم والا شوهرم مث سرماخوردگی ساده گرف دو روز بعدش من با سرفه علائمم شروع شد تا رسید ب بدن د ... باید خودت بگی تا بنویسه . منم کرونا دارمبدن درد شدید و لرز و گلو درد رو ب قبله م
nonoty عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1140 مرسی عزیزم والا شوهرم مث سرماخوردگی ساده گرف دو روز بعدش من با سرفه علائمم شروع شد تا رسید ب بدن د ... الهيانشالله دردات سبك ميشه عزيزم 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿