2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان همه گوزوها میریزن کف تاپیک

😂😂🤣🤣🤣🤣

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

من داداشم‌تازه کامپیوترگرفته بودپسرعموم هم بودخواستم کلاس بذارم که من خیلی بلدم رفتم جلو خواستم بگم موس گفتم همون حرف بده واااای فرارکردم تاآخرشب پیششون نرفتم

من تو چت سوتی میدم😑🤣

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

من بیمه نامه مشتریو دادم بهش

گفت ااا من چیز همرام نیس

گفت بیخیال قابل نداره این چ حرفیه

ترکیددددد گفت اخه کارتخوان داری من الان حساب کنم؟من اونهمه پول نقد دارم؟یا چییی؟😆

منظورش بیمه نامه سال قبل بود اصلا بحثش پول نیود😁🤣🤣🤣🤣

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

اقا من تو ی جمعی خیلی خیلی قرار بود کلاس بذارم اولین باری هم بود ک تو اون جمع بودم ی اتفاقی افتاد اومدم بگم با عرض پوزش گفتم با عرض گوزش😂😂🤦🏻‍♀️

واااااااای ی سکوتی سالنو فرا گرفت یهو همه منفجر شدن خودم. ک اون وسط از خنده فرش شده بودم

😂😂😂😂🤦🏻‍♀️😐

پشت هر دختر قوی🤷🏻‍♀️———>هیچکی نیس😏خودشه😎👑
2790
2778
2791
2779
2792