2777
2789
عنوان

کیا ال دی. خوردن؟؟

81 بازدید | 4 پست

تا حالا شده واسه مناسبتی چیزی با ال دی پریودتونو بندازین عقب؟؟

من از پنج پریودم شروع کردم ب. مصرف اگه وقتی ۲۱ قرص مصرف کردم دوتا شب دیکه هم از یه بسته دیگه بخورم ک. دو روز دیرتر پریود شم بنظرتون مشکلی واسم پیش نمیاد؟؟

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
دوستان تو این دو تا تاپیک عکس دارم خواهش میکنم جفتش رو گزارش بزنید، یکی از آشناها منو اینجا شناخته ...

گزارش زدم

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

نه  مشکلی پیش نمیاد تازه شاید چن روز دیرتر پریود شی❤

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی شما تا حالا امتحان کردین اینجوری؟؟

اره عزیزمم