gol_gisoooo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18284 عنوان کیا ال دی. خوردن؟؟ 81 بازدید | 4 پست تا حالا شده واسه مناسبتی چیزی با ال دی پریودتونو بندازین عقب؟؟من از پنج پریودم شروع کردم ب. مصرف اگه وقتی ۲۱ قرص مصرف کردم دوتا شب دیکه هم از یه بسته دیگه بخورم ک. دو روز دیرتر پریود شم بنظرتون مشکلی واسم پیش نمیاد؟؟ دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙 1399/08/08 | 01:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگلییییییییممم عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 2087 دوستان تو این دو تا تاپیک عکس دارم خواهش میکنم جفتش رو گزارش بزنید، یکی از آشناها منو اینجا شناخته ... گزارش زدم علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
سوگلییییییییممم عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 2087 نه مشکلی پیش نمیاد تازه شاید چن روز دیرتر پریود شی❤ علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
gol_gisoooo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18284 نه مشکلی پیش نمیاد تازه شاید چن روز دیرتر پریود شی❤ مرسیشما تا حالا امتحان کردین اینجوری؟؟ دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
سوگلییییییییممم عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 2087 مرسی شما تا حالا امتحان کردین اینجوری؟؟ اره عزیزمم علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕