2777
2789

پاهای پر دوست داری یعنی؟

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله

پروتز و تزریق چربی دکترا و جراح های ترمیم و زیبایی انجام میدن.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
بله

من نشنيدم اینو ولی اگه دیدی جایی حتما اینکارو میکنن 

من قصدم اینه پسرم بزرگتر شد برم کل پاهامو خالی کنم

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)

میشه.برای کسایی که پاهای پر دوست دارن .یا غیر قرینه هست پاهاشون

اها...اخه من کسیو.میشناسم ک مادرزادی ماهیچه پشت ساقو نداشت...بره اونم جواب میده?

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

اها...اخه من کسیو.میشناسم ک مادرزادی ماهیچه پشت ساقو نداشت...بره اونم جواب میده?

برای اون افردا فکر میکنم پروتز میذارن.دکتر فریده تورانی انجام میدادن که فوت کردن😞

چرا خالی کنی؟خوش به حالت من دام میخواست یکمی پرتر بود

متاسفانه چاقی من تماما میره پایین تنه ینی کلا پاهام از پشت رون و کنار تا پایین چاق میشه اینجوری دوست ندارم هم تو ذوق میزنه هم شلوار سایزم نمیشه راحت 

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)