2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالا دختر مجرد

61026 بازدید | 51 پست

سلام دوستان خواهرم ۱۹سالش پریودی هاش نامنظم و جوش میزد موقع پریودی درد شدید داشت که دکتر گفت آزمایش بده داد پرولاکتینش ۱۰۸ بوده خیلی نگرانشم توروخدا کسی تجربه داره بگه خطرناکه ؟؟

نرمالش چند باید باشه؟ برامن ۵۵۶ بود

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرمالش باید تا ۳۰ باشه...بعد دکتر هم نرفتی

آز دادم تازه معلوم شده بالاس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خدا خودش کمک کنه تا بهم گفت من گفتم چیزی نیست آجی ولی خودم توی دلم آشوب

نه نگران نباش من انقدر بالا بود که از سینم ترشحات میومد ی قرصی دکتر داد تعدادشم کم بود جعبش مثل شیشه شربت بود ولی قرص داخلش بود و روزی یکی بعد دو روز یبار خوردم بعد آزمایش دادم نرمال شده بود ولی اسم قرصه را یادم نیست