2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط و فقط کاهش وزن و رژیم و ورزش کنترل قند و چربی کاهش مصرف غذاهای شیرین چرب کربوهیدرات گوشت قرمز 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

شب خاکشیر رو با آب بجوشون.ناشتا بده بخوره..تا چهل روز

سرچ کن همین نی نی سایت...بچه های راه حلهای مفیدی دادند قبلا

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.

ببین دکترا همه چیو بد نشون میدن فقطم به داروهای خودشون اطمینان دارن ک من به چشم دیدم جز درد و عوارض هیچی برای ادم نداره

پیشنهاد میکنم با یه دکتر طب سنتی حاذق مشورت کنید اونا اول مزاج بیمار رو تشخیص میدن و از طریق اصلاح مزاج بیماری رو خوب میکنن.طول میکشه ولی من ترجیح میدم این روند رو 

لطفا لایک نکنید ممنون.

آب و سبزیجات فراوون 

مخصوصا آب خیلی بخوره 

سرچ کن ببین غذاها و دانه های مضر برای کبد چرب چیاست از خوردن اونا پرهیز کنه 

نگران نباش قابل درمانه اما اگر تغذیه رو رعایت نکنه خدایی ناکرده خطرناک میشه و تبدیل یه سیروز کبدی میشه 

🌈🖤⛵
ببین دکترا همه چیو بد نشون میدن فقطم به داروهای خودشون اطمینان دارن ک من به چشم دیدم جز درد و عوارض ...

آفرین دقیقا 

مامان منم با دکتر طب سنتی حالش خیلی بهتر شد 

نبض مامانم رو گرفت فهمید که یه دوره لبنیات خیلی خورده و یک سری داروها بهش نساخته

🌈🖤⛵

مامان منم کبدش چرب بود از دوسال پیش که سونو داد ولی یه ماه پیش جوابش خوب بود 

تو این دوسال خیلی رعایت کرد روغن کنجد بلدرچين عناب آب زرشک پیاده روی برنج خیلیییی کم صبح ها ناشتا یه لیموی تازه تو آب جوشیده ولرم و عسل گوشت و خورشت کم مصرف میکرد بیشتر همون بلدرچين با هویج و زعفرون روغن جامد و مایع اصلا استفاده نکردن زرده تخم مرغ خوب نیست ولی سفیده اش مشکلی نداره

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

آب سرد هم اصلا نخورن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ