2777
2789
عنوان

حال دلت......👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست
دخترم داشت پیام بازرگانی میدید ذوق میکرد منم همسرم یکم دوربود با شصت پام زدم ب دستش گفتم ببینه اونم ...

بعدازکلی گریه دلم که ازدنیاسیرشد نمیدونم چی شد فقط خودم روزدم اینقدتوی سرم زدم وموهام حشیدم که رگ پیشونی وچشمم داره بعددوساعت هنوزداغونم میکنه چشمم داره درمیاد ایییییینقدرجیغ زدم که شوهرم میگفت نکن غلط کردم هرچی میگفت اصلا دست بردارنبودم تاسروچشمم نابودم کردبازکلی گریه کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم داشت پیام بازرگانی میدید ذوق میکرد منم همسرم یکم دوربود با شصت پام زدم ب دستش گفتم ببینه اونم ...

بی شرف نامرد ببخشید عصبانی شدم حقشه توام بزنی مگه ادم زنشو میزنه حتی به شوخی 😐😐😐😐😤😤😬😬

نه عزیزم تقصیر دل هرچی زمان میگذره بدتر میشه خوب نمیشه هرشب بی قراره و با یه خط میشکنه بغض بی امان. ...

یعنی میشه یک روز خوب بیاد؟؟؟ امروز همون دیروزه ک با هزار شوق منتظرش بودیم پس چرا اینجور شد

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
 بعدازکلی گریه دلم که ازدنیاسیرشد نمیدونم چی شد فقط خودم روزدم اینقدتوی سرم زدم وموهام حشیدم ...

اونو میزدی خودتو چرا زدی اونو باید لهش میکردی نه خودتو چرا ما زنا انقدر...

بعدازکلی گریه دلم که ازدنیاسیرشد نمیدونم چی شد فقط خودم روزدم اینقدتوی سرم زدم وموهام حشیدم ...

لعنت به مرداچقدررررپست هستن من خیلی ثوی بودم برام مهم نبودحرفاش واذیتاش ولی دیگه به جنون رسیدم

وقتی خوب دیدخودش وخودم ،خودم روداغون کردیم نازم میکردبهم میرسیدمتنفرم ازش که امشب روح وجسمم روداغوووون کرد من امشب مررررردم

بهش گفتم زد من رو دیگه خودم و دخترم روباهم میکشم یه روزکه نیست

چرا انقدر همه تنبل شدیم سه خط بیشتر باشه حوصله نداریم بخونیم😂

والا 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
یعنی میشه یک روز خوب بیاد؟؟؟ امروز همون دیروزه ک با هزار شوق منتظرش بودیم پس چرا اینجور شد

من ۱۰سال منتظرم نمیاد که نمیدونم که😭😭😭😭😭انقدر این روزا دعا میکنم یه کوچولو نگامم نمیکنه گلوم گرفت از بس صداش زدم صدامو نمیشنوه😢😢😢😢😢

من ۱۰سال منتظرم نمیاد که نمیدونم که😭😭😭😭😭انقدر این روزا دعا میکنم یه کوچولو نگامم نمیکنه گلوم گر ...

خدایاااا خودت دل همه مون را شاد کن😔😔

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
اگر قرار بود همینجا جهنم تجربه کنیم دیگه دنیا واس چی بود پس من فقط ارامش خواستم

فکر کنم ما اشتباهی پرت شدیم تو جهنم ب جای دنیا

زورم بهش نمیرسه ی بار ب دستش بزنم توبحث هزارتا کتک میخورم مثل امشب

کسی نداری بترسونتش حرف بزنه بگه روانی زن که زدن نداره اخه لعنتی حیووووون ادم دست رو ضعیفتر از خودش بلند نمیکنه که لعنتی زورت به زنت میرسه خدا لعنتشوووووون کنه 

کسی نداری بترسونتش حرف بزنه بگه روانی زن که زدن نداره اخه لعنتی حیووووون ادم دست رو ضعیفتر از خودش ب ...

فقط به داداشام بگم خونش میریزن تو یه دقیقه بخدا

ولی بگم زندگیم تمومه 

دلم میخوادمستقل بشم ولی بی حرف خستم کرده خسته