2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عموی من انقدر رتبه کنکورش بد بود رفت کامپیوتر یه دانشگاه بدون کنکور تو اوکراین (جای درست حسابی نیست) 😐 الان تاجره و کلی بیا و برو داره

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

به هر دوتاش ولی خب پزشکی خیلی سخته

من خودم روانشناسی میخونم واقعا بهش علاقه دارم،،تو هم ببین به کدوم واقعا علاقه داری بعدشم اگه روانشناسی میخوای بخونی واسه کنکور کارشناسی زحمت نکش برو پیام نور به جاش واسه ارشدش تلاش کن 

خاله من فوق روانشناسی الان داره تو ترک اعتیاد با حقوق 600هزار تومن کار میکنه  دروغ نمیگم شوهرش ...

چقدر سختتتت. با ماهی ۶۰۰ تومن؟ وای خدا خودش رحم کنه این چه مملکت گل و بلبلیه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

چقدر سختتتت. با ماهی ۶۰۰ تومن؟ وای خدا خودش رحم کنه این چه مملکت گل و بلبلیه

آره وضعش بده ما هم هرماه جمع میشیم نفری دویست میذاریم بهش میدیم شوهرش مهندس عمران خونده ولی کار نیست دیگه

من خودم روانشناسی میخونم واقعا بهش علاقه دارم،،تو هم ببین به کدوم واقعا علاقه داری بعدشم اگه روانشنا ...

من به مباحث روانشناسی خیلی علاقه دارم واحد های درسی و ... از یک طرف هم قبول شدم دانشگاه آزاد 

ولی چون خیلی کار برام مهمه یک نگرانم