2777
2789
عنوان

شیر شب

85 بازدید | 17 پست

سلام دوستان پسرم نه ماهشه خیلی تا صبح بیدار میشه برا شیر شب 

خیلی اذیت میشم 

خودشم خوابش تیکه تیکه س چیکار کنم ؟؟ دکترش اصرار داره شیر شب رو قطع کنم ولی از پسش بر نمیات از بس بیدار میشه و گریه میکنه 

خوبم در روز غذا میخوره و سیر میشه ولی نمیدونم باز جرا شبا اینجوریه 

دلم به بودنت خوشه پسر مامان 😍😍

پسر من 10 بار تا صبح بیدار میشه 

ارزو دارم 4 ساعت مداوم بخوابم 😐

ینی بیدار میشه .. پاهاشو 90 درجه میبره بالا ...میکوبه زمین 😕

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر من 10 بار تا صبح بیدار میشه  ارزو دارم 4 ساعت مداوم بخوابم 😐 ینی بیدار میشه .. پاهاشو 90 ...

وای دقیقااااااا اینم همینه 

چند ماهشع پسرت 

چیکار کنم نه خواب روز داره نه شب 

من که پسرم بیست و یک ماهشه همینه هر یه ساعت من میدم بهش مگه چی میشه لطفا نگید دندوناش و این ح ...

خو بیخیال دندون که بشی این خیلی وابستگی شدیدی هست

کمش کنین دیگه یکی دوماه دیگه باید کلا از شیر بگیربدش

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

بچه ها منم دخترم دوسالشه شای ی بار تو شب ی بار صبح زود شیر میخوره البته با شیشه حال ندارم دیگه میخوام شیر شبا رو قطع کنم چکار کنم اگه ندم بلند میشه گریه میکنه میگه شیر میخوام

باید کم کم قطع کنی  هر وقت بیدار شد نوازششش کن بغلش کن تا بخوابه  شیر شب دندوناشم خراب م ...

اره دکترش هررر سری بهم میگه موندم چیکار کنم تا سینه نره تو دهنش ول کن ماجرا نیس همینجوووور نق میزنه و گریه میکنه تا شیر بخوره 

بچه ها منم دخترم دوسالشه شای ی بار تو شب ی بار صبح زود شیر میخوره البته با شیشه حال ندارم دیگه میخوا ...

دختر ک کلا بایدرشیر رپ ازش بگیری ک 

4.5 ماه !! خواب ک نگم سبک مثل پر 😐

وای اره اونایی م خوابشون سبکه همین سیستمن ب من میگفتن ب غذا خوردن بیوفته خوابش سنگین تر میشه ولی نشد ک نشد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز