2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست😔

338 بازدید | 19 پست

خدایا همه مستاجرا رو خونه دار کن🥺

من خانوادم ابرودارن وصعشون خوبه خانواده شوهرمم همینطور

ولی من وشوهرم مستاجریم هنوز

کم هم اجاره نمیدیم ماهی دو تومن میدیم

خیلی هم بی سروصداییم خیلییی

نه مهمون دارم حتی یکبار صدای بچمو نشنیدن 

انقدر که زن صاحبخونمون فکر میکرد ماهیچوقت خونه نیستیم

حالا این خونه شیرالاتش قدیمیه شوهرم کلی خرج کرده ولی باز هی خراب میشه

امروز صاحبخونه گفته پول پیشو زیاد کن شوهرم گفته خب انقدر نمی ارزه خونتون شیرالات وهود وهمه چی خرابه ما خیلی غذا درست نمیکنیم وگرنه بو اذیت میکنه

صابخونه ی بیشششعور گفته اره همون بهتر زنت غذا درست نکنه همش بوی غذاسوخته میاد اگر دوس ندارید بلند بشید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واقعا دلم سوخت

من فقططط یکبار غذام سوخت که بوش رفت بالا

چون هود خراب بود

هر روز صدای دعوای زن وشوهر رو تحمل میکنیم در و محکم میبندن توراهرو بللند حرف میزنن هیچی نمیگم بخدا

انقدر بی ازار وساکتم اینارو ندیده گیر داده به بوی غذای من!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

امشب گریه کردم قرار شد از اینجا بریم خیلی ناراحت شدم از حرفش برام سنکین بود

بعضیا شخصیت ندارن 

بهش فکر نکن بابا ارزش ناراحتی نداره 

ایشالا زود تر صابخونه میشید 😍

خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من وَر نَه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت!  
ان شالله هممون خونه دار شیم ولی شوهر شمام نباید اینجوری رک بگه خونتون نمیرزه

خب نمی ارزه واقعا همه وسایل خونه خرابه چی باید میگفت؟