2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه متوجه نشدم چون اون چیزی که می خاستم خیلی  به درد خودم و اطرافیانم میخورد  وکلا سرنوشت م برا خودم خیلی بد شد که کارم جور نشد وقتی خیلی غصه میخورم میگم شاید آرزوی یکی  دیگه  بودم 

یعنی به این هجم از غم و غصه می ارزه؟

من یه روزایی رو از سر گذروندم که نمیتونی تصور کنی ولی اگه اون اتفاقا برام نمیفتاد مطمئنم اتفاقای خیلییی بدتری برام میفتاد 

اینارو اون موقع نمیفهمیدمااا الان میفهمم

دنیا همش غمه اون وسطاشم زندگی .همنجور که غم میاد و میره شادی هم همینه پس اصلش این که به دنیا نباید د ...

آره دقیقا...خدا خودش گفته بنده ی من تو زمین دنبال چیزی میگرده که من اصلا قرارش ندادم اونم خوشیه...ولی واقعا صبر ایوب میخواد بعضی دردا

کی واسمون تقدیر و با خودکار مشکی نوشت..🥀🖤
من یه روزایی رو از سر گذروندم که نمیتونی تصور کنی ولی اگه اون اتفاقا برام نمیفتاد مطمئنم اتفاقای خیل ...

انشالله که هر چی خیره پیش بیاد برا همه مون

خداکنه منم یه روزی بفهمم حکمت اتفاقات زندگیمو

انشالله که هر چی خیره پیش بیاد برا همه مون خداکنه منم یه روزی بفهمم حکمت اتفاقات زندگیمو

ایشالله بهترین اتفاقا واست بیفته عزیزم

درحکمت خدا هیچ شکی نیست با اینکه خیلی دختر مذهبی ای نیستم ولی مطمئنم کاراش حساب کتاب داره❤

ایشالله بهترین اتفاقا واست بیفته عزیزم درحکمت خدا هیچ شکی نیست با اینکه خیلی دختر مذهبی ای نیستم ول ...

ممنونم همچنین دوست خوبم😊

این نشون میده ایمان خیلی قوی ای داری

توکل به خدا🙏🏻🙏🏻

2790
2778
2791
2779
2792