2777
2789
عنوان

زززززدددددد😢

383 بازدید | 35 پست

سلام 

خانوما شوهرم موهای بچه مو با ماشین زد... پسرم سه ماهشه... به نظرتون کار اشتباهیه... هرچی گفتم نزن گفت داره میریزه بزار بزنم همش باهم دربیاد😭... کسی تجربه داشته؟ خیلی دیر درمیاد؟ 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

دیگه زده زود در میاد غصه نخور

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميگن تا زير يه سال يا حداقل هفت هشت ماه نزنيد.سر بچه هم نرمه ماشين خوب نيس براش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

گریه داره آخه 

کچل بامزه شده 

غصه الکی چرا وسه خودت میتراشی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

وایی فکر کردم نوشتی زر زد.

نه بابا اشکال نداره.

ولی الان نباید میزدید هوا سرده.مو خو ش محافظه بلعث گرم شدن میشه 

باید فصلای گرم سال اینکارو نیکرد.

الان همش گلاه بزار سرش

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
ميگن تا زير يه سال يا حداقل هفت هشت ماه نزنيد.سر بچه هم نرمه ماشين خوب نيس براش

اتفاقا من شنیدم وقتی بچه هفت روزشه مستحبه موهاشو بزنی

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗